Pehmeä ja upottava matto jalkojen alla – onko mitään ihanampaa? Nämä 10 suosikkia pukevat kodin syksyyn ja pitävät koleuden kaukana

MAINOS
Pehmeä ja upottava matto jalkojen alla – onko mitään ihanampaa? Nämä 10 suosikkia pukevat kodin syksyyn ja pitävät koleuden kaukana
Villaa, nukkaa, karvaa ja kuvioita... Hanki kotiin uusi muhkea matto, ja kylmä ei pääse vieraaksi talvellakaan. Listasimme suosikkimme, jotta pääset helposti ostoksille. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

10 upeaa mattoa, jotka tekevät kodistasi lempeän lämpimän pesän

1. Värien ja pintojen maisema

Upea käsintuftattu matto on villan ja viskoosin sekoitetta. Rytmikäs raidoitus ja koholla oleva nukka ovat kiinnostavia yksityiskohtia.

2. Varmasti lämmin ja pehmeä

Luonnollisen värinen lampaantalja on superihana pehmuste penkille tai pikkumatto vuoteen viereen. Joko tunnet paljaiden varpaidesi sukeltavan karvan sekaan?

3. Pitkänukkainen kuvio hellii jalkoja

Intialaisen villamaton kuvio muodostuu ruutukuosiin kudotusta nukasta. Matossa on hauskasti etninen fiilis.

4. Pörheä, lämmin ja graafinen

Chennai-maton kuvio tuo mieleen perinteiset marokkolaiset matot. Mustavalkoinen tyyli sopii moneen kotiin.

5. Montako väriä löydät?

Kelim-matto on yksilöllinen, sillä sen lankavalinnat ovat aina viime kädessä kutojan päätös. Kukapa haluaisi täysin samanlaisen maton kuin kaverilla?

6. Vedenvihreä matto rauhoittaa ensi silmäyksellä

Vaikka Bolsa-maton kuvio on tiuhaan vaihteleva, sen rauhallinen väritys tasoittaa tunnelman. Käsinkudonnan jälki on aina uniikki.

7. Väriä ja sahalaitaa, kiitos!

Puuvillainen nukkamatto sopii kaikkiin kodin huoneisiin. Hauskat tupsut lisäävät sen leikkisyyttä.

8. Ylellistä kiiltoa ja samettimaista pintaa

Käsinkudottu viskoosinukkamatto on niin pehmeä ja kiiltävä, että se on kuin silkkiä. Petroolin väri on yksi syksyn suosikeista.

9. Kyntöpellon ja auringonnousun väri

Jos matto on väriltään kuin kultaa, sen päällä käveleminen tekee jokaisesta päivästä taikaa. Uskallatko rakastua tähän okrankeltaiseen jättiin?

10. Perinteitä kunnioittaen

Kelim-mattojen kuviointi noudattaa perinteisiä kuvio- ja värimalleja. Chalsa-villamatto muistuttaa väreiltään vanhoja ryijyjä.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 10.9.2019
Kommentoi »