Meillä kotona -kaupat

Pehmeä, upottava matto jalkojen alla – onko mitään parempaa? Nämä 7 ihanuutta pitävät koleuden kaukana ja viluvarpaat lämpiminä

MAINOS
Pehmeä, upottava matto jalkojen alla – onko mitään parempaa? Nämä 7 ihanuutta pitävät koleuden kaukana ja viluvarpaat lämpiminä
Villaa, nukkaa, karvaa ja kuvioita... Hanki kotiin uusi muhkea matto, ja kylmä ei pääse vieraaksi talvellakaan. Listasimme suosikkimme – osta ne helposti Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 13.11.2020

7 suosikkimattoamme juuri nyt:

1. Kuvioiden kokonaisuus

Tämä Sebra Interiörin näyttävä matto on kuin taideteos! Sympaattinen laiskiaismatto hellii varpaita upottavan pehmeällä pinnallaan. Maton halkaisija on 120 cm. Materiaali on 100 % puuvillaa.

2. Pörheä, lämmin ja graafinen matto

Broste Copenhagenin Janson-maton kuvio tuo mieleen perinteiset marokkolaiset matot. Mustavalkoinen tyyli sopii moneen kotiin. Puuvillasta valmistetun muhkean maton leveys 70 cm ja pituus 140 cm.

3. Tyylikäs valinta kodin kaikkiin huoneisiin

Kelim-mattoa ei solmita, ja sen vuoksi se on ohut ja kevyt. Ferm Livingin moderni versio on kudottu geometrisin muodoin. Värinsä se lainaa ruskametsästä. Maton materiaali on villan ja puuvillan sekoitetta. Koko 80 x 140 cm.

4. Mustikansininen matto rauhoittaa ensi silmäyksellä

Vaikka Hubschin puuvillamaton kuvio on runsas, sen rauhallinen väritys tasoittaa tunnelman. Maton voi pestä koneessa 30 asteessa.

5. Pilkkuja ja juuttia, kiitos!

Ihastuttava juuttimatto sopii kaikkiin kodin huoneisiin, mutta on ehkä eniten kotonaan lastenhuoneessa. Pyöreä muoto lisää sen leikkisyyttä. Mattoa on saatavilla useassa eri koossa, ja tämän yksilön halkaisija on 130 cm.

6. Myrskyn silmässä

Graafisesti kuvioitu villamatto on täydellinen valinta olohuoneeseen. Myrskyisät sävyt tuovat pimeään vuodenaikaa ripauksen lisää draamaa. Linie Designin maton koko on 140 x 200 cm.

7. Vanhasta uutta

Casa Cubistan kaunis Beja-matto on tehty käsityönä kierrätyspuuvillasta valmistetusta kuteesta. Matto on kotonaan niin modernissa kuin perinteisessä sisustuksessa, ja sen pinta on ihanan pehmeä jalalle. Koko 100 x 150 cm.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »