Meillä kotona -kaupat

Sadonkorjuujuhlat, tunnelmallinen juustoilta ja hempeä brunssi – kurkkaa ideat syksyisiin kattauksiin & osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Sadonkorjuujuhlat, tunnelmallinen juustoilta ja hempeä brunssi – kurkkaa ideat syksyisiin kattauksiin & osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista
Kauniisti katettu pöytä viimeistelee tilaisuuden kuin tilaisuuden. Kokosimme yhteen syksyn ihastuttavimmat kattausideat ja parhaat tuotteet erilaisten tyylien luomiseen.
Julkaistu: 9.9.2021

3 syksyistä kattausta ‒ löydä oma tyylisi!

1. Ruskan sävyjä sadonkorjuujuhliin

Sadonkorjuun aikaan pöytään katetaan syksyisiä sävyjä: ruskeaa, vihreää, oranssia ja keltaista. Erisävyiset lautasliinat tuovat leikkisyyttä kattaukseen. Tummaa lautasta vasten värikäs ruoka näyttää entistä herkullisemmalta. Muista myös pienet yksityiskohdat, kuten kaunis maljakko ja tunnelmaa luovat kynttilät.

2. Kattaus rentoon juustoiltaan

Juustot herkullisine lisukkeineen sopivat niin juhliin kuin rentoihin illanistujaisiin. Valitse herkkujen tarjoiluun riittävän iso tarjotin, jolle saat aseteltua kauniisti 3–5 erilaista juustoa, hilloa, pähkinöitä, hedelmiä ja keksejä. Hyvä kokonaisuus syntyy, kun valitset maisteltaviksi erilaisia juustoja miedoista voimakkaisiin ja pehmeistä koviin. Tukevilla juustoveitsillä leikkaat vaivattomasti palan kovemmistakin herkuista. Juustotarjoilun seuralaiseksi sopii tietenkin lasillinen hyvää viiniä.

3. Kiireettömän aamun brunssikattaus

Viikonlopun brunssikattauksesta huokuu lempeys ja kiireettömyys. Herkät, pastelliset sävyt ja luonnonmateriaalit luovat seesteisen tunnelman. Kun myös tarjoiluastiat sopivat yhteen brunssivieraille katettujen astioiden kanssa, kattauksen ilme pysyy yhtenäisenä.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »