Suunnitteletko remonttia? Vieraile uudenlaisessa kylpyhuonenäyttelyssä, jossa pääset näkemään myös pintaa syvemmälle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Geberit
Suunnitteletko remonttia? Vieraile uudenlaisessa kylpyhuonenäyttelyssä, jossa pääset näkemään myös pintaa syvemmälle
Uudenajan IDO & Geberit Showroomiin ovat tervetulleita kaikki omaa kotiaan rakentavat ja remontoivat. Laajassa näyttelyssä pääset tutustumaan uusimpiin kylpyhuonetrendeihin ja -innovaatioihin sekä ammentamaan niistä inspiraatiota.
Julkaistu: 9.11.2021

Euroopan suurin saniteettituotteiden valmistaja Geberit on tänä syksynä avannut Suomeen laajan kylpyhuonenäyttelyn, joka palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia. Vantaan Ylästöön rakennetussa IDO & Geberit Showroomissa on 568-neliötä ja se on avoinna arki-iltapäivisin.

– Uudessa näyttelyssä pääsee innostavalla tavalla tutustumaan IDOn ja Geberitin tuotteisiin ja teknisiin innovaatioihin, olipa suunnitelmissasi kylpyhuoneen täysi remontti tai vain pieni päivitys. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toiveisiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut, kertoo Geberit Oy:n toimitusjohtaja Kim Lövkvist.

Oletko tekemässä kylpyhuoneremonttia tai rakentamassa uutta kotia? Vierailemalla IDO & Geberit Showroomissa saat inspiraation lisäksi käytännön vinkkejä.

Inspiroivia kokonaisuuksia jokaiseen makuun

Uusi IDO & Geberit Showroom tarjoaa paitsi inspiraatiota myös asiantuntevia neuvoja niin omaa kotia rakentaville kuin kylpyhuoneremonttia suunnitteleville asiakkaille. Uudenaikaisessa näyttelyssä kävijä pystyy yhdellä silmäyksellä tutkailemaan paitsi kylpyhuonekalusteita myös seinän taakse rakennettua tekniikkaa.

– Tämä palvelee erityisesti LV-suunnittelijoita ja -asentajia. Olemme Suomessa jo aikaisemmin havainneet, että myös monet kuluttajat ovat kiinnostuneita tuotteiden taustalla olevasta tekniikasta.

Näyttely tarjoaa ideoita ja inspiraatiota myös väri- ja materiaalivalintoihin.

Omaa kotiaan rakentavia ja remontoivia kuluttajia näyttelyssä inspiroivat etenkin monipuoliset kylpyhuonekokonaisuudet. Esillä olevissa ratkaisuissa esitellään IDOn ja Geberitin kalustesarjoja hyödyntäen taustoina erilaisia materiaaleja, värejä ja sisustustyylejä, jolloin kävijän on helpompi löytää omaan tyyliinsä sopivia vaihtoehtoja.

Lähes 600 neliötä käsittävä IDO & Geberit Showroom tarjoaa laajan kattauksen kylpyhuonetrendejä ja vinkkejä toimiviin ratkaisuihin.

Kommentoi »