Hiekkarannat odottavat! Pakkaa rantsukassiin nämä suosikkituotteet ja nauti hellepäivistä täysin siemauksin

MAINOS
Hiekkarannat odottavat! Pakkaa rantsukassiin nämä suosikkituotteet ja nauti hellepäivistä täysin siemauksin
Parhaat rantapäivät toteutetaan tyylillä. Niissä on annos aktiviteettia, rentoa oleilua ja paljon aurinkoa. Katso ihanimmat tuotevinkit ja klikkaa ostoksille. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 12.6.2019

Hellepäivien parhaat poiminnat – 7 suosikkituotettamme onnistuneeseen rantapäivään

1. Tuoli, joka tukee lomaergonomiaa

Capriana-aurinkotuoli huolehtii, että löydät heti oikean loma-asennon. Alumiinirunkoinen taittotuoli kulkee kevyesti kainalossa, ja virttyneempikin uimapuku saa uutta loistetta syvänsinistä polyesterkangasta vasten. Tuolin korkeus on 102 cm, leveys 58 cm ja istuinkorkeus mukavat 59 cm.

2. Kamat korikassiin

Kuljeta tavarasi tyylillä ja tee samalla hyvää. Ghanalaisten leskien ja yksinhuoltajien tekemät korikassit tuotetaan ja myydään Reilun Kaupan kriteerien mukaisesti. Näin naisilla on mahdollisuus saada riittävä elanto ja kouluttaa lapsensa. Kauniin kassin materiaalina on käytetty norsunheinää.

3. Kyllin iso kylpypyyhe

Tarpeeksi iso ja imukykyinen kylpypyyhe on rannalla välttämättömyys. Vieressä ehkä käytetään käsipyyhettä, mutta sinä voit kietoutua täyspuuvillaisen veluurifroteepyyhkeen kutsuvaan pehmeyteen. Merihenkisesti raidallinen pyyhe on kooltaan hulppeat 100 x 180 cm.

4. Tennistä loikoilun lomassa

Vaihda rantalentopallo trendikkäästi rantatennikseen. Pieni hiki on hyvä saada pintaan ennen virkistävää pulahdusta veteen. Jos olet yksin, mikä onkaan parempi tapa saada seuraa kuin virittää peli pystyyn. Jos pelailu ei innosta, tennissetti näyttää joka tapauksessa hyvältä korikassissasi.

5. Viltti ihanaan lepohetkeen

Kun auringossa alkaa ihanasti ramaista, on aika levittää hiekalle vohvelipintainen luomupuuvillapeite päivänokosia varten. Helppohoitoinen materiaali on loistava valinta, ja viltin voi heittää rantapäivän jälkeen pesukoneen kautta kesätuuleen kuivumaan. Itsensä voi oikaista täyteen pituuteensa, sillä kokoa viltillä on 240 x 150 cm.

6. Sup-lauta, loistava tapa liikkua vesillä

Sup-lauta on keskivartalotreeniä parhaimmillaan. Tasapaino kehittyy ja saa nauttia luonnosta ja vesillä olosta. Kun alkeista on selvitty, laudalla voi ryhtyä joogaamaan. Ilmatäytteinen, kevyestä Drop-stich materiaalista valmistettu lauta kulkee reissussa mukana. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan.

7. Kimono on juuri sopiva rantavaate

Navakan kesätuulen puhalluksessa on ihana kääriytyä Isabell-kimonoon ja kipaista rantakioskilta kahvit. Kimono on entsyymipestyä pellavasekoitetta. Entsyymipesu tekee siitä ihanan pehmeän tuntuisen, joka vain korostuu käytössä. Yksinkertaisen selkeässä mallissa on kaksi kokoa: S/M ja M/L.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »