Meillä kotona -kaupat

Scandi Living -valikoima hemmottelee sisustajia pohjoisella tyylikkyydellä – löydät tuotteet nyt Meillä kotona -kaupoista!

MAINOS
Scandi Living -valikoima hemmottelee sisustajia pohjoisella tyylikkyydellä – löydät tuotteet nyt Meillä kotona -kaupoista!
Nordic Nestin Scandi Living -valikoima edustaa ajatonta ja kodikasta skandityyliä. Näihin tuotteisiin ihastuimme – katso poiminnat ja löydät omat suosikkisi!
Julkaistu: 21.7.2020

1. Täydellinen tuntuma

Reilun kahvimukin pohjaa ei ole lasitettu ulkopuolelta, joten se tuntuu mukavan rouhealta käteen. Hillityn tyylikäs Fossil-muki näyttää upealta ja kestää pesun astianpesukoneessa.

2. Huoleton hurmuri

Muovista kudottu Rime-matto on täydellinen valinta keittiöön, terassille, mökille tai mihin tahansa tilaan, jossa matolta kaivataan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Elämän jäljet on helppo puhdistaa pyyhkimällä, mutta maton voi pestä myös pesukoneessa. Mitat 70 x 250 senttiä.

3. Katse yksityiskohtiin

Neljän Dots-mukin pakkaus uudistaa kattauksesi tyylin. Mukin suulla on suloinen koristeraita, ja värinä on hienostunut ja klassinen valkoinen.

4. Talon punaista, kiitos

Karlevi-lasien kaunis muoto päästää punaviinin maun ja tuoksun oikeuksiinsa. Tilaa nyt kätevästi neljän lasin pakkaus ja olet valmiina hyggeilykauteen.

5. Ripaus romantiikkaa

Tyylikäs mutta silti rento! Roosan värinen, vohvelipintainen päiväpeite on valmistettu puuvillan ja pellavan sekoitteesta, ja se sopii hvyin myös torkkupeitoksi. Pehmeän materiaalin syleilyyn on ihana pujahtaa päiväunille!

6. Lempeä väri, laakea muoto

Pinoutuvat, laakeat aamiaiskulhot ovat ihanan simppelin muotoiset, ja silti niissä on jujuna pieni, lautasen reunaa kiertävä helmimäinen koriste. Neljän paketti on kiva sekä kotiin että lahjaksi.

7. Näyttävään kattaukseen

Illanistujaisten kattaus saa hetkessä lisää särmää ja tyylikkyyttä, kun valitset tumman, hiilenvärisen pöytäliinan. Materiaali on 100 % pellavaa.

Kommentoi »