Kotivinkki

Sulata joulukonvehdit suklaakastikkeeksi

Sulata joulukonvehdit suklaakastikkeeksi

Pian joulun suklaakonvehdit ovat muisto vain! Parhaimmat suklaat on napsittu jo ennen aattoa, loput sulatetaan - lopputuloksena herkullinen suklaakastike.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Joonas Vuorinen
Mainos

1. Sulata 8 suklaakonvehtia vesihauteessa tilkassa (½ desilitraa) kermaa kastikkeeksi.

2. Kun konvehdit sulavat, voit ennustaa seuraavaa vuotta ja suunnitella uusia kujeita keittiöön.

3. Suklaakonvehti­kastikkeen seuraksi sopivat viileä jäätelö ja kuuma kahvi.

Vinkki: Kerroskattilan haude­osa on mainio apu, kun tarvitset vesihaudetta suklaan sulatukseen.

Katso myös:

Julkaistu: 23.12.2011
Katso myös nämä