Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

Kotivinkki

Sulata joulukonvehdit suklaakastikkeeksi

Sulata joulukonvehdit suklaakastikkeeksi

Pian joulun suklaakonvehdit ovat muisto vain! Parhaimmat suklaat on napsittu jo ennen aattoa, loput sulatetaan - lopputuloksena herkullinen suklaakastike.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Joonas Vuorinen

1. Sulata 8 suklaakonvehtia vesihauteessa tilkassa (½ desilitraa) kermaa kastikkeeksi.

2. Kun konvehdit sulavat, voit ennustaa seuraavaa vuotta ja suunnitella uusia kujeita keittiöön.

3. Suklaakonvehti­kastikkeen seuraksi sopivat viileä jäätelö ja kuuma kahvi.

Vinkki: Kerroskattilan haude­osa on mainio apu, kun tarvitset vesihaudetta suklaan sulatukseen.

Katso myös:

Julkaistu: 23.12.2011