Kaunis laskutaso vai kukkien koti? 6 trendikästä sivupöytää moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen

MAINOS
Kaunis laskutaso vai kukkien koti? 6 trendikästä sivupöytää moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen
Yhdistä sivupöytä sohvapöytään tai sijoita se laskutasoksi sohvan päätyyn. Valitsimme 6 trendikästä sivupöytää, jotka tuovat olohuoneeseen heti uutta ilmettä. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 11.10.2019

Sivupöytä: 6 suosikkia kauden valikoimasta

1. Apupöytä, tarjotin ja säilytin

Kuumuutta kestävälle metallipöydälle voi huoletta laskea höyryävän glögilasin. Kun pöydän kulhomaisen kannen kääntää toisinpäin, siitä saa oivan kukkapöydän tai säilytyspaikan vaikkapa kutimille. Ja toimiipa kulho tarvittaessa tarjottimenakin!

2. Kukkien ystäville

Puisen pikkupöydän kanteen on kaiverrettu koristeellisia kukkakuvioita, joita ei raaski turhaan peitellä. Keveä, väritön lasivaasi ja kaunis leikkokimppu päästävät pöydän oikeuksiinsa.

3. Näppärä apuri

Pikkuruinen rottinkipöytä on kuin tehty keveiden pokkareiden laskutasoksi. Pöytä sopii hyvin olohuoneeseen puisen sohvapöydän rinnalle tai makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

4. Aina terässä

Tällä pikkupöydällä on komeat messinkisäärystimet ja pähkinäpuinen kansi. Pöytä on kuin kotonaan sohvankulmaan aseteltuna tai siroon, mustaan sohvapöytään yhdistettynä. Pikkupöytiä yhdistellessä on hyvä huomioida, että ne ovat eri korkuisia.

5. Tilpehöörin paikka

Keveä, korimainen rottinkipöytä on mainio säilytys- ja piilopaikka esineille, jotka tahtovat ajelehtia pitkin sohvapöytää. Pöydän kätköistä tavarat on taatusti helppo löytää.

6. Rouhea kaveri

Jos kaipaat sisustukseen ripauksen rustiikkia, on rottinigista ja vesihyasintista solmittu minipöytä nappivalinta. Rouhea pöytä on kuin luotu sametilla tai pellavalla verhoillun sohvan seuraksi tai makuuhuoneen yöpöydäksi.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »