Meillä kotona -kaupat

Nyt kukoistaa kotona ja puutarhassa! Jos rakastat ruusuja ja pioneja, ihastut takuulla myös näihin tuotteisiin – osta ne omaksesi nyt

MAINOS
Nyt kukoistaa kotona ja puutarhassa! Jos rakastat ruusuja ja pioneja, ihastut takuulla myös näihin tuotteisiin – osta ne omaksesi nyt
Kukkiva leikkuulauta, kotifloristin opas ja ikikimppu seinällä! Valitsimme 8 tuotetta kukkien parhaaseen sesonkiin. Tilaa ne nyt kotiin helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 2.7.2020

1. Kesä saa astiatkin kukkimaan

Kesä on tehty kannuja varten, sillä tarjottavaa riittää! On raparperimehua, mansikkamehua, seljankukkamehua, jääteetä... Bloomingvillen keraamista kannua (kork. 17 cm) ei vaan voi vastustaa!

2. Kukapa ei kukkajuttuja rakastaisi

Tämä kirja sisältää kukkia rakastavalle helppoja ja edullisia vinkkejä. Jos hullaannut kasveista, tykkäät näpertää tai olet kotifloristi, Kukkajuttuja on sinun kirjasi!

3. Kukkia kukinnan jälkeenkin

Tim RP Brownin kuvassa kukoistaa vielä silloinkin, kun pihan kasvit ovat jo lakastuneet. Mattapintaiselle paperille tulostetusta taidejulisteesta on saatavilla neljä eri kokoa.

4. Helpoin tapa saada koti kukkimaan

On kaksi asiaa, joita ei voi olla liikaa: kesäkukkia ja koristetyynyjä. Tämä Rifle Paper Co.:n tyynynpäällinen on kukkafanin ehdoton valinta olohuoneeseen, makkariin tai vaikka mökille.

5. Rahi, jota kukkafriikki ei voi ohittaa

Jos pelkkä puutarhan kauneus ei riitä, tuo kukoistus myös sisälle. Tämä herkullisen värisin kukin koristettu samettirahi (kork. 46 cm) on olohuoneen uusi keskipiste!

7. Kestävää kukoistusta

Kuivakukista sidotun kranssin kauneus ei katoa ajan saatossa. Voit valita sopivan kahdesta eri kokovaihtoehdosta ja kolmesta ihanasta väristä.

8. Myös leikkuulauta kukkii

Retiisit ja avomaankurkut leikataan kesän ihanimmalla leikkuulaudalla (29,5 x 19,5 cm). Kukkiva esine on myös käytännöllinen ja kaunis lahja vaikkapa mökkituomisiksi.
Kommentoi »