Meillä kotona -kaupat

Nyt kukoistaa kotona ja puutarhassa! Jos rakastat ruusuja ja pioneja, ihastut takuulla myös näihin tuotteisiin – osta ne omaksesi nyt

MAINOS
Nyt kukoistaa kotona ja puutarhassa! Jos rakastat ruusuja ja pioneja, ihastut takuulla myös näihin tuotteisiin – osta ne omaksesi nyt
Kukkiva leikkuulauta, kotifloristin opas ja ikikimppu seinällä! Valitsimme 8 tuotetta kukkien parhaaseen sesonkiin. Tilaa ne nyt kotiin helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 2.7.2020

1. Kesä saa astiatkin kukkimaan

Kesä on tehty kannuja varten, sillä tarjottavaa riittää! On raparperimehua, mansikkamehua, seljankukkamehua, jääteetä... Bloomingvillen keraamista kannua (kork. 17 cm) ei vaan voi vastustaa!

2. Kukapa ei kukkajuttuja rakastaisi

Tämä kirja sisältää kukkia rakastavalle helppoja ja edullisia vinkkejä. Jos hullaannut kasveista, tykkäät näpertää tai olet kotifloristi, Kukkajuttuja on sinun kirjasi!

3. Kukkia kukinnan jälkeenkin

Tim RP Brownin kuvassa kukoistaa vielä silloinkin, kun pihan kasvit ovat jo lakastuneet. Mattapintaiselle paperille tulostetusta taidejulisteesta on saatavilla neljä eri kokoa.

4. Helpoin tapa saada koti kukkimaan

On kaksi asiaa, joita ei voi olla liikaa: kesäkukkia ja koristetyynyjä. Tämä Rifle Paper Co.:n tyynynpäällinen on kukkafanin ehdoton valinta olohuoneeseen, makkariin tai vaikka mökille.

5. Rahi, jota kukkafriikki ei voi ohittaa

Jos pelkkä puutarhan kauneus ei riitä, tuo kukoistus myös sisälle. Tämä Nordalin herkullisen värisin kukin koristettu samettirahi (korkeus 46 cm) on olohuoneen uusi keskipiste!

7. Kestävää kukoistusta

Kukkatehtaan kuivakukista sidotun kranssin kauneus ei katoa ajan saatossa. Voit valita sopivan kahdesta eri kokovaihtoehdosta ja kolmesta ihanasta väristä.

8. Myös leikkuulauta kukkii

Retiisit ja avomaankurkut leikataan kesän kukoistavimmalla Klippan Yllefabrikin leikkuulaudalla (29,5 x 19,5 cm). Kukkiva esine on myös käytännöllinen ja kaunis lahja vaikkapa mökkituomisiksi.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »