Sisustustoimittajien valinnat: 9 joululahjaideaa todelliselle himosisustajalle – hanki paketit pukinkonttiin Meillä kotona -kaupoista
Mainos
Sisustustoimittajien valinnat: 9 joululahjaideaa todelliselle himosisustajalle – hanki paketit pukinkonttiin Meillä kotona -kaupoista
Millaisia paketteja sisustustoimittajamme valitsisivat pukinkonttiin? Pyysimme Annaa, Hannaa ja Nataliaa poimimaan kauden toivotuimmat lahjat Meillä kotona -kauppojen valikoimasta. Kurkkaa poiminnat!
3.12.2020
 |
Meillä kotona -kaupat

1. Bling blingiä kotitoimistoon

Nyt kannattaa ottaa käyttöön kaikki konstit, joilla saa luotua kotiin viihtyisän työpisteen. House Doctorin messinginhohtoinen kynäpurkki ja sille varattu alusta tuovat kaivattua säihkettä työpöydälle, ja ne myös pitävät pöydällä ajelehtivat tilpehöörit aisoissa.

2. Pehmeä pakkopulla

Yksikään sisustaja ei pärjää ilman hapsullisia torkkupeittoja, joita laskostellaan puolihuolimattomasti sohvalle ja sängylle – en myöskään minä. Klippan Yllefabrikin monivärinen hapsupeitto elävöittää harmaata sohvaa, ja värikkääseen, lämpöiseen villavilttiin kietoutuneena näkee varmasti inspiroivia unia.

3. Vihermaanikolle

Vihersisustaminen on vuoden 2021 megatrendi, ja siihen kannattaa varustautua ajoissa. Himosisustaja tietää, että veistoksellisessa saviruukussa huonekasvi näyttää upeammalta kuin tavallisessa ruukussa. Auta siis viherpeukaloa kotiviidakon luomisessa ja hanki hänelle lahjaksi OYOY Living Desiginin persoonallinen ruukku.

1. Pussiin, kassiin, talteen

Tukeva ja ryhdikäs meikkipussi on aina hyvä lahjaidea. Etenkin, kun sillä on monta mainiota käyttötarkoitusta alkuperäisen lisäksi. Ainakin minä löydän reissukassistani paremmin avaimet, puhelimen ja lompakon, kun niitä varten on oma pussukkansa. Ulrika Gyllstadin pussukan medium-koon pituus on 22 cm, large-koon 27 cm.

2. Kotikissa on aina paikalla

Villasta ja puuvillasta valmistettu seinätekstiili tuo kotiin maailman söpöimmän, yrmeäilmeisen tiikerin. OYOY Living Designin käsityönä valmistetun tekstiilin koko on 70 x 32 cm, ja sen mukana tulee ripustuskeppi sekä -naru. Tämä sopii niin kissaihmisille kuin sellaisiksi aikoville. Ja nyt mielikuvitusta peliin – tämä ei ole vain lapsille!

3. Lämpimät sisällä, kestävät myös terassilla

Langoistaan ja villatuotteistaan tunnettu Vuonue valmistaa näitä ihania huopatossuja yhteistyössä Lahtisen huopatehtaan kanssa. Luonnonkumipohjaisissa tossuissa on juuri sopivan olematon varsi villasukissa viihtyvälle, ja kokoja on laajasti välillä 35–46. Eikö ole ihanat!

1. Vilukissan villaiset pelastajat

Käytännöllisiä ja laadukkaita lahjoja on ihana antaa ja saada. Helsingin Villasukkatehtaan villasukat ovat superlämpimät ja kauniit katsoa. Hyvin muotonsa säilyttävillä sukilla pidät varpaat lämpiminä kesät talvet. Ja mikä parasta, ne ovat kotimaassa valmistetut! Täydellinen lahja myös hänelle, jolla on jo kaikkea.

2. Viherpeukalon kuusen alle

Helsingissä käsin tehdyt Udumbaran ruukut valmistetaan Kultelan kylän punasavesta. Kotimaisuuden ja käsityön lisäksi ruukkujen materiaali puhuttelee, sillä suomalainen villisavi on ekologinen eikä vaadi monimutkaista prosessointia. Sen poltto tapahtuu matalassa lämpötilassa. Materiaalin ansiosta ruukut ovat ihastuttavan rustiikkisia ja reheviä. Täydellinen lahja viherpeukalolle, vihersisustajalle tai kotipuutarhasta haaveilevalle!

3. Omasta mukista kaikki maistuu paremmalta

Porvoossa valmistettu Vaja Finlandin Sirkus-muki tekee kahvi- ja teehetkestä nautinnollisen! Mukin vetoisuus on 4 dl, joten vaikka nauttisit kahvisi runsaalla maidolla, tähän kaunottareen mahtuu. Materiaali on vitroposliinia, ja muki on myös tiskikoneen ja mikroaaltouunin kestävä. Paketti sisältää kaksi kuppia.

1 kommentti