Sisustusarkkitehdin 6 valintaa: nämä terassikalusteet kestävät aikaa ja säätä
Mainos: Finnish Design Shop
Sisustusarkkitehdin 6 valintaa: nämä terassikalusteet kestävät aikaa ja säätä
Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi kuusi tyylikästä kalustetta terassille tai parvekkeelle verkkokaupan valikoimasta.

On aika laittaa parvekkeen ja terassin kalustus kuntoon uutta kautta varten. Tänä keväänä on tarjolla käteviä uutuuksia, jotka sopivat monenlaiseen tilaan.

– Valitse terassille ja parvekkeelle kalusteet, jotka kestävät säässä kuin säässä, Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä vinkkaa.

Kivelä valitsi verkkokaupan valikoimista kuusi fiksua kalustetta terassille.

1. Uniikisti ruosteessa

Mais plus que cela je ne peux pas -ulkovalaisin, 477 €. Rudy Ricciotti muotoili Nemo Lightingille led-ulko­valaisimen, joka tehdään teollisuuden jätemetallista. Jokaisessa kappaleessa on uniikki ruostunut pinta.

2. Klassinen kansituoli

H55-kansituoli, 812 €. Skargaardenin H55 on nimetty Helsingborgissa vuonna 1955 järjestetyn muotoilutapahtuman mukaan. Ulkokalusteen puuosat ovat tiikkiä.

3. Parasta pihakeittiöön

Garden-tarjoiluvaunu, 2 661 €. Röshultsin Garden-tuotesarjasta löydät kaiken toimivaan pihakeittiöön. Tarjoiluvaunussa on tilavat teräshyllyt ja tukeva puutaso.

4. Tukevasti jaloillaan

Overlap-sarja, alkaen 1 299 €. Nämä Skagerakin ulkokalusteet rakentuvat limittyvistä teräsjaloista ja rustiikkisista jättituijalankuista.

5. Viljelyä viherlaatikossa

Viherlaatikko, 169 €. Pentagon Designin muotoilema puutarhatuote­sarja on Kekkilän uutuus. Viherlaatikossa yhdistyvät mustaksi maalattu metalli ja lämmin korkki. Tuote tulossa Finnish Design Shopin valikoimiin viikolla 15.

6. Minimajakka

Bollard-öljylamppu, 139 €. Lampun lasikupu mukailee majakoiden Fresnel-linssien kuviointia.

Nämä tuotteet löydät Finnish Design Shopin verkkokaupasta.

2 kommenttia