Sisusta pieni parveke keveästi – vuoden 2018 kauneimmat parvekekalusteet
Sisustus
Sisusta pieni parveke keveästi – vuoden 2018 kauneimmat parvekekalusteet
Mahtuuko parvekkeellesi ruokailuryhmä, pieni sohva vai ainoastaan yksi tuoli? Kesän parvekekalustevalikoimista löytyy käteviä taittopöytiä, siroja tuoleja ja penkkejä, joilla luot pienellekin parvekkeelle viihtyisän oleskelupaikan.
19.4.2018
 |
Avotakka

Jos haluat istumapaikkoja pitkulaiselle parvekkeelle, sijoita sinne siro sohva, jonka ilmettä voit muunnella koristetyynyillä. Metallirunkoinen Menton-sohva (158 x 75 cm) 349 €, Jotex.

Siro, matala sohvapöytä on hyvä seuralainen terassituolille tai sohvalle. Verkkomainen kansi korostaa metallisen pöydän keveyttä. Krokholm-pöytä (halk. 73 cm, kork. 44 cm) 39,95 €, Ikea.

Retrotyylisissä metallikalusteissa on pyöristetyt muodot ja raikas väriyhdistelmä. Nämä tuolit sopivat niin urbaanille betoniparvekkeelle kuin kesämökin terassille. Cellon Bistro-tuolit ja -pöytä yht. 199 €, K-rauta.

Kookas lyhty luo parvekkeelle tunnelmaa. Kannettavan lyhdyn ristikkomainen rakenne siivilöi kauniisti valoa. Sommar 2018 -lyhty (kork. 40 cm) 24,95 €, Ikea.

Lokoisa riippukeinu on mainio kaluste miniparvekkeelle, jonne mahtuu tasan yksi tuoli. Murrettu oranssi on herkullinen kesäväri, 64,95 €, Granit.

Solakoiden bistrotyylisten taittotuolien ja -pöydän muodostana ruokailuryhmä on ajaton vaihtoehto. Musta väritys antaa kalusteille graafisen ilmeen, joka on omiaan urbaanille kaupunkiparvekkeelle. Fermobin Bistro-pöytä (lev.97 cm, syv. 57 cm) 232 €, tuolit 129 € kpl, Finnish Design Shop.

Kapea penkki on kätevä istuin ja laskutaso. Parveketilaa voi hyödyntää tehokkaasti sijoittamalla yhden penkin parvekkeen päätyyn ja toisen parvekkeen pitkälle sivulle L-muotoon. Näs-metallipenkkiä saa kahdessa koossa (100 x 42 cm, 150 x 42 cm). Hinnat 89 € ja 129 €, Jotex. Sarjaan kuuluu myös ruokapöytä.

Kaunis, ovaalin muotoinen taittopöytä on käytännöllinen pienen parvekkeen ruokapöytänä. Taittuvien jalkojen ja kannen ansiosta sen voi myös varastoida helposti. Skagerakin Picnic-pöytä (lev. 105 cm, syv. 85 cm), materiaali jauhemaalattu alumiini 699 €, jakkarat 279 € kpl, Finnish Design Shop.

Kommentoi »