Avotakka

Sisusta pieni parveke keveästi – vuoden 2018 kauneimmat parvekekalusteet

Sisusta pieni parveke keveästi – vuoden 2018 kauneimmat parvekekalusteet
Mahtuuko parvekkeellesi ruokailuryhmä, pieni sohva vai ainoastaan yksi tuoli? Kesän parvekekalustevalikoimista löytyy käteviä taittopöytiä, siroja tuoleja ja penkkejä, joilla luot pienellekin parvekkeelle viihtyisän oleskelupaikan.
Julkaistu 19.4.2018

Jos haluat istumapaikkoja pitkulaiselle parvekkeelle, sijoita sinne siro sohva, jonka ilmettä voit muunnella koristetyynyillä. Metallirunkoinen Menton-sohva (158 x 75 cm) 349 €, Jotex.

Siro, matala sohvapöytä on hyvä seuralainen terassituolille tai sohvalle. Verkkomainen kansi korostaa metallisen pöydän keveyttä. Krokholm-pöytä (halk. 73 cm, kork. 44 cm) 39,95 €, Ikea.

Retrotyylisissä metallikalusteissa on pyöristetyt muodot ja raikas väriyhdistelmä. Nämä tuolit sopivat niin urbaanille betoniparvekkeelle kuin kesämökin terassille. Cellon Bistro-tuolit ja -pöytä yht. 199 €, K-rauta.

Kookas lyhty luo parvekkeelle tunnelmaa. Kannettavan lyhdyn ristikkomainen rakenne siivilöi kauniisti valoa. Sommar 2018 -lyhty (kork. 40 cm) 24,95 €, Ikea.

Lokoisa riippukeinu on mainio kaluste miniparvekkeelle, jonne mahtuu tasan yksi tuoli. Murrettu oranssi on herkullinen kesäväri, 64,95 €, Granit.

Solakoiden bistrotyylisten taittotuolien ja -pöydän muodostana ruokailuryhmä on ajaton vaihtoehto. Musta väritys antaa kalusteille graafisen ilmeen, joka on omiaan urbaanille kaupunkiparvekkeelle. Fermobin Bistro-pöytä (lev.97 cm, syv. 57 cm) 232 €, tuolit 129 € kpl, Finnish Design Shop.

Kapea penkki on kätevä istuin ja laskutaso. Parveketilaa voi hyödyntää tehokkaasti sijoittamalla yhden penkin parvekkeen päätyyn ja toisen parvekkeen pitkälle sivulle L-muotoon. Näs-metallipenkkiä saa kahdessa koossa (100 x 42 cm, 150 x 42 cm). Hinnat 89 € ja 129 €, Jotex. Sarjaan kuuluu myös ruokapöytä.

Kaunis, ovaalin muotoinen taittopöytä on käytännöllinen pienen parvekkeen ruokapöytänä. Taittuvien jalkojen ja kannen ansiosta sen voi myös varastoida helposti. Skagerakin Picnic-pöytä (lev. 105 cm, syv. 85 cm), materiaali jauhemaalattu alumiini 699 €, jakkarat 279 € kpl, Finnish Design Shop.

Kommentoi »