Haaveiletko yöstä paratiisissa? Poimi 5 lumoavaa ideaa, joilla sisustat makuuhuoneestasi ikivihreän lehdon

MAINOS

Näe makuuhuoneesi uusin silmin ja sisusta siitä unelmiesi puutarha. Valitsimme Elloksen valikoimasta viisi suosikkiamme, joilla muunnat makkarisi ikivihreäksi keitaaksi. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kauneimmat sisustustuotteet, jotka muuttavat makuuhuoneesi paratiisin puutarhaksi

1. Aamu omenatarhassa

Ikivihreä tapetti säilöö kesän ja auringon läpi vuoden. Vesipesun- ja valonkestävä klassinen paperitapetti, kuvion kohdistus 40 cm. Tarkka kopio 1700- ja 1900-luvun alkuperäistapeteista.

Lilla Dockekulla paperitapetti
Ellos
Klassinen paperitapetti. Tarkka kopio 1700- ja 1900-luvun alkuperäistapeteista. Valmistettu Ruotsissa ympäristön hyvinvointi huomioon ottaen. Vesipesun kestävä ja valonkestävä. Rullassa 10,05 m, leveys 53 cm. Kuvion korkeus 40 cm. Kuvion kohdistus 40 cm. Suora kuvion kohdistus. Kuvan kalusteet eivät ole myynnissä Elloksella.

2. Unikkopellolle

Kehystä valmut seinälle. Christina Muffin Botanica-sarjan juliste on tehty käsinmaalaamalla ja tietokonegrafiikkaa yhdistäen. Herkkä A3-kokoinen juliste on painettu korkealuokkaiselle 150 gramman paperille.

Poppy juliste A3
Ellos
Kortkartellin Botanica-sarjan juliste, suunnittelija Christina Muff. Juliste on painettu korkealuokkaiselle, valkoiselle 150 gramman paperille. Taitelija on yhdistänyt työssään käsinmaalausta ja tietokonegrafiikkaa. Kuva on alunperin taitelijan omasta valokuva-arkistosta. Mitat: A3 (29,7x42 cm)

3. Eedenin puutarhassa

Valitse sänkyysi lakanat, joiden välissä näet vain ruusunpunaisia unia. Ranskalaisesta pellavasta valmistetuissa lakanoissa on viileä ja mukava nukkua. Painonapit viimeistelevät luksuspetivaatteet.

Elmira pussilakanasetti pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa
Ellos
Pussilakanasetti vintage-pestyä, lankavärjättyä meleerattua pellavakambrikkia. Pussilakanassa painonapit ja koristesauma helmassa. Ei kädenaukkoja pussilakanassa. Tyyliinassa 5 cm:n reunus ja koristesauma molemmilla lyhyillä sivuilla. Paino 165 g/m2. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm. Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. Oeko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu ja se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.

4. Vihreän varjossa

Kuka sanoi, että valo pitää varjostaa valkoisella? Ihastuttavassa puuvillakankaasta tehdyssä varjossa on klippikiinnitys. Lampunvarjostimesta on saatavilla useita kokoja ja värejä.

Lampunvarjostin MIA WILLOW, 14 cm
Ellos
Mia-lampunvarjostin kaunista Willow-puuvillakangasta. Varjostimessa on vaalea sisäpinta ja kippikiinnike. Saatavana useita värejä ja kokoja. Korkeus 12,5 cm. Halkaisija alhaalta 14 cm, ylhäältä 10 cm.

5. Onni on pään alla

Tyynykasa kutsuu unelmoimaan. Fujiwo Ishimoton Marimekolle suunnittelema rehevä Onni-kuosi on vuodelta 1975. Puuvillasta valmistetussa tyynynpäällisessä on piilovetoketju sivulla.

Tyynynpäällinen ONNI 50 x 50 cm
Ellos
Neliön mallinen tyynynpäällinen, jossa nostalginen Onni-kuosi. Tyynynpäällinen puuvillaa. Piilovetoketju sivulla.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 31.5.2019