Haaveiletko yöstä paratiisissa? Poimi 5 lumoavaa ideaa, joilla sisustat makuuhuoneestasi ikivihreän lehdon

MAINOS
Näe makuuhuoneesi uusin silmin ja sisusta siitä unelmiesi puutarha. Valitsimme Elloksen valikoimasta viisi suosikkiamme, joilla muunnat makkarisi ikivihreäksi keitaaksi. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kauneimmat sisustustuotteet, jotka muuttavat makuuhuoneesi paratiisin puutarhaksi

1. Aamu omenatarhassa

Ikivihreä tapetti säilöö kesän ja auringon läpi vuoden. Vesipesun- ja valonkestävä klassinen paperitapetti, kuvion kohdistus 40 cm. Tarkka kopio 1700- ja 1900-luvun alkuperäistapeteista.

2. Unikkopellolle

Kehystä valmut seinälle. Christina Muffin Botanica-sarjan juliste on tehty käsinmaalaamalla ja tietokonegrafiikkaa yhdistäen. Herkkä A3-kokoinen juliste on painettu korkealuokkaiselle 150 gramman paperille.

3. Eedenin puutarhassa

Valitse sänkyysi lakanat, joiden välissä näet vain ruusunpunaisia unia. Ranskalaisesta pellavasta valmistetuissa lakanoissa on viileä ja mukava nukkua. Painonapit viimeistelevät luksuspetivaatteet.

4. Vihreän varjossa

Kuka sanoi, että valo pitää varjostaa valkoisella? Ihastuttavassa puuvillakankaasta tehdyssä varjossa on klippikiinnitys. Lampunvarjostimesta on saatavilla useita kokoja ja värejä.

5. Onni on pään alla

Tyynykasa kutsuu unelmoimaan. Fujiwo Ishimoton Marimekolle suunnittelema rehevä Onni-kuosi on vuodelta 1975. Puuvillasta valmistetussa tyynynpäällisessä on piilovetoketju sivulla.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 31.5.2019
Kommentoi »