Sisusta kuin prinssi William ja herttuatar Catherine – näin brittimonarkit asuvat
Sisustus
Sisusta kuin prinssi William ja herttuatar Catherine – näin brittimonarkit asuvat
Iso-Britannian prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen salongin kalusteet ovat yhdistelmä klassikoita, hovin antiikkiesineitä ja valikoituja moderneja esineitä. Inspiroidu sisustamaan kuin brittimonarkki.
Julkaistu 30.11.2017
Meillä kotona

Iso-Britannian prinssi Williamin ja Cambridgen herttuatar Catherinen koti on Kensingtonin palatsissa Lontoossa. Yksityisyyttään tiukasti varjelevan parin olohuoneeseen ei ole kuvaajia päästetty kuin presidentti Obaman vierailun yhteydessä.

Williamin ja Catherinen sisustustyyli on selvästikin hyvin klassinen. He rakastavat pehmeää luonnonvalkoista, asiallista beigeä ja kodikasta vanhaa roosaa. Tehosteväreinä on ripaus kuninkaallista kultaa ja ryhdikästä mahongin ruskeaa.

Kalusteet ovat yhdistelmä klassikoita, hovin antiikkiesineitä ja jotain moderneja esineitä. Lopputulos viestii jatkuvuudesta, vaatimattomuudesta ja luotettavuudesta – skandaalien aika on Britannian hovissa ohi!

Katso jutun lopusta, missä Kensingtonin palatsin osassa William ja Catherine asuvat.

Näin kalustat kuninkaallisen seurusteluryhmän:

Mukavuus on tärkeintä kuninkaallisillekin. Hienostunut osterin sävy nostaa rennon löhösovan hovikelpoiseksi. Kolmen istuttava Färlov-sova, 88 x 218 x 106 cm, 699 €, Ikea.
Korvaa sohvapöytä näyttävällä rahilla. Voit täydentää sitä isolla tarjottimella, jotta pikkuesineetkin pysyvät pystyssä. Ramettinen Amy-rahi, 97 x 58 x 42 cm, 249 €, Ellos.fi.
Upeat antiikkinojatuolit liittävät olohuoneen kuninkaallisen sisustamisen perinteisiin. Pomp-nojatuoli, 74 x 80 x 10 cm, 944 €, Volcanodesign.fi.
Pehmeä valaistus syntyy useilla eri puolille huonetta sijoitetuilla pöytävalaisimilla. Osta niitä aina pari! Pöytävalaisin, korkeus 51 cm, 44,95 €, Cellbes.fi.
Elegantit pikkupöydät tuovat sisustukseen keveyttä, runsautta ja käytännöllisyyttä. Myös ripaus modernia tyyliä tuntuu hyvältä. Melissa-pikkupöytä, korkeus 50 cm, 100 €, Kodin1.com.
Älä unohda sisustuksen jalokiviä! Koristetyynyt lisäävät sohvan mukavuutta ja näyttävyyttä. Sigvard-tyynynpäällinen, 45 x 45 cm, 16,95 €, Hemtex.fi.
Valtava ja perinteisen koristeellinen matto sitoo moniosaisen seurusteluryhmän yhdeksi kokonaisuudeksi. Avela-chenillematto, 160 x 230 cm, 119 €, Kaluste10.fi.

Kuninkaallinen palatsi on suuren joukon koti

Kensingtonin palatsista näytetään usein julkisivunäkymää, jossa se vaikuttaa suhteellisen vaatimattomalta tiilitalolta. Palatsin todellisen koon näkee kuitenkin vasta ilmakuvasta. Williamin perheen lisäksi rakennuskompleksissa asuu iso joukko kuningatar Elisabethin sukulaisia ja muuta hoviväkeä. Saavatpa juhlahuoneistoa vuokrata ulkopuolisetkin!

Kensingtonin palatsin pääjulkisivu antaa vaikutelman pienehköstä kartanosta.

Missä siivessä kukin kuninkaallinen asuu?

1. Prinssi Williamin, herttuatar Catherinen ja lasten George ja Charlotte koti.

2. Prinssi Harryn asunto.

3. Prinsessa Dianan entinen asunto.

4. Kuningattaren serkun, Kentin prinssin Michaelin ja paronitar Marie-Christinen asunto.

5. Kuningattaren serkun, Gloucesterin herttuan asunto.

6. Kuningattaren serkun, Kentin herttuan asunto.

7. Valtion juhlahuoneisto, jota voivat vuokrata myös ulkopuoliset. Huoneiden päivävuokrat alkavat 7300 eurosta.

1 kommentti