Kotivinkki

Lisää draamaa, kiitos! Sisusta koti näyttävästi tummanpuhuvilla tekstiileillä ja runsailla kuoseilla

Lisää draamaa, kiitos! Sisusta koti näyttävästi tummanpuhuvilla tekstiileillä ja runsailla kuoseilla
Sisustustoimittaja Natalia Rehbinder innostuu juuri nyt tummanpuhuvasta, runsaasta sisustuksesta. Vahvoja värejä näkyy niin seinissä, tekstiileissä kuin huonekaluissakin, eikä voimakkaita kuoseja myöskään arastella!
Julkaistu: 13.11.2018
Reheviä kuvioita, muhkeaa hunajaa, täyteläistä munakoisoa, vau! Loppusyksyn upeat sisustusvärit ja -kuosit suorastaan huimaavat. Poissa on skandinaavinen minimalismi.
Olen aina pitänyt väreistä mutta sisustanut vaalealla. Kuulostaako tutulta? Vasta kun perheeseen asettui kaksi berninpaimenkoiraa, valkoiset pinnat alkoivat tuntua kovin työläiltä. Kun seinät sudittiin macchiaton värisiksi, tahrat eivät enää pompanneet silmiin. Sama juttu matoissa ja tekstiileissä: tummat värit kestävät paremmin koirallista menoa.
Tänä syksynä runsaudesta ja väreistä ei ole pulaa. Tyynyillä, koriste-esineillä ja tekstiileillä saa sisustukseen draamaa ja yllätyksellisyyttä.

Seinäpioni

Tapeteissa on tarjolla huikeita maalauksellisia pintoja ja syviä sävyjä. Tehosteseinän sijaan nyt tapetoidaan koko huone. Rehevä kukkatapetti on uskalias ja herkkä samaan aikaan
Boråstapeterin In Bloom 7234-tapetti 119 €/rl, K- Rauta.
Bonjour-patsas, 21,90 €, Jotex.fi.
Kukkatyyny, 27,90 €, Svanefors.
Föremål-laatikko, 9 €, Ikea.

Värit kukkaan

Jos kodin pintojen ja tekstiilien värittäminen pelottaa, aloita väreihin tutustuminen kukilla. Kimpun paikkaa vaihtamalla näet, miten väri istuu sisustukseesi.
Lasivaasi, 9,90 €, Granit.
Amazonas kattovalaisin, 76,90 €, Jotex.fi.
Valor-nojatuoli, 749 €, Jotex.fi.
Samettinen Franz-rahi, 109 €, Svanefors.

Hurmaavia unia

Makuuhuoneen tyylin muutos on helpoin aloittaa petivaatteiden vaihdolla. Runsaat kuviot toimivat hienosti yksiväristen lakanoiden kaverina, joten uuteen, runsaampaan tyyliin on helppo totutella sekoittamalla vanhaa ja uutta.
Hemtex 24h Belinda -satiinipussilakanasetti, 39,90 €, K-Citymarket.
Casa Stockmannin Vild Vild -puuvillapussilakana, 39,90 €, Stockmann.
Nappityyny, 14,90 €, Fanni K.
Gora-nuppi, 2,90 €, Indiska.
Kommentoi »