Avotakka

Siroja kalusteita, puuta ja rustiikkisia kattauksia – näin loihdit lisää tunnelmaa ruokailutilaan

Siroja kalusteita, puuta ja rustiikkisia kattauksia – näin loihdit lisää tunnelmaa ruokailutilaan
Ruokailutila on kodin uusi keskipiste, joten sen kalustamiseen kannattaa panostaa. Puupinnat ja trendikkäät syvät sävyt korostavat kauniisti myös ikisuosikkeja, valkoisia astioita.
Julkaistu 13.6.2017
Ryhtiä raidoilla. Tapettiseinä ja taulut tekevät raikkaan skandinaavisen tunnelman. Hayn Loop-pukkijalat Finnish Design Shop. Pöytälevyjä saa eri mittaisina. Hans J. Wegnerin tammiset Wishbone-tuolit Vepsäläinen. Tapetti on Sandbergin William.
Puhdas kattaus. Valkoiset astiat eivät tunnu kliinisiltä, kun katat ne eläväpintaiselle puupöydälle. Broste Copenhagenin Salt-sarjan lautaset ja tarjoiluastiat Atelier Home & Garden.
Kepeästi mustaa. Koristeellisten Älmsta-rottinkituolien muoto korostuu pelkistetyn pöydän ympärillä. Ryggestad-pöydän kansi on massiivimäntyä, jalat metallia. Tuolit, pöytä ja Hemnes-vitriinikaapit Ikea.
Kata pöytä metsänvihreillä pellavaliinoilla ja valkoisilla astioilla. Pöytäliina asetellaan nyt poikittain pöydälle, ja tabletit valitaan samasta väripaletista. Sunset-pellavaliina ja tabletit Ellos.
Erilaiset yhdessä. Ilmava sisustus syntyy yhdistämällä siroja puu- ja metallikalusteita. Bloomingvillen Fred-pöytä ja Bambu-riippuvalaisin Idyll Home. Bloomingvillen Friend-rautatuolit Out There Interiors.
Rustiikin paluu. 1970-luvun keramiikan inspiroimat astiat ovat jälleen ajankohtaisia. Bloomingvillen Jolie-kannut ja musta muki, Nunido. Yläosasta lasitettu Evelyse-muki Royal Design.
Inspiroidu vanhoista maataloista. Lexingtonin sinisävyinen Emily-tapetti on täydellinen tausta rustiikeille puukalusteille.
Wieniläistuolin uudet värit. Sirot klassikkotuolit ovat oiva pari vankalle puupöydälle. Ton 14 -tuolissa on monia herkullisia värivaihtoehtoja, Forme.
Loft-henkiseen tilaan sopii jämäkkä, tumma ruokapöytä ja särmikkäät tuolit. Aspen-pöydän kansi on petsattua tammea ja jalat metallia. Pöytä ja pyörivät Viktor-tuolit Kruunukaluste.
Moderni pirttipöytä ja penkit ovat hyvä ratkaisu kapeaan paikkaan, koska penkit vievät vähemmän tilaa kuin tuolit. Poiatin Lavitta Rectangular -pöytä ja penkki ovat petsattua massiivitammea, Vepsäläinen.
Vaalea harmaa saa Gervasonin veistoksellisen puupöydän ja tuolit näyttämään keveiltä, Casuarina. Samansävyinen Soho Uni -sisalmatto korostaa seesteistä tunnelmaa, Catalina. Float-lasivalaisimet West Elm.
Kommentoi »