Sininen on uusi musta – värit palaavat kylpyhuoneeseen
Mainos: IDO
Sininen on uusi musta – värit palaavat kylpyhuoneeseen
Suomalaiset ovat aina rakastaneet valkoista kylpyhuoneessa. Nyt kylpyhuoneisiin uskalletaan tuoda myös värejä ja lämpimiä puun sävyjä.
9.8.2022

Suomalaisten kylpyhuoneet ovat olleet jo pitkään varovaisen tyylikkäitä, minimalistisia ja valkoisia. Väriä on ollut korkeintaan katon mäntylaudoituksessa ja vain tekstiileillä on uskallettu revitellä.

Mutta nyt siihen on tulossa muutos! IDOn uusi kalustesarja IDO Sense Art tuo suomalaisten rakastaman luonnon sisään minimalistisesti ja tyylikkäästi.

Yönsininen väri ja lämmin puu toistavat suomalaisen luonnon värejä ja elementtejä.

IDO Sense Artin puhtaat linjat ja käytännölliset yksityiskohdat istuvat hyvin suomalaisten pohjoismaiseen makuun.

“Värit ovat palanneet koteihimme. Valkoinen on kestosuosikki kylpyhuoneessa, mutta rinnalle on tullut myös rohkeampia vaihtoehtoja. Uuden IDO Sense Art -kalustesarjan kiehtovin sävy on hienostunut yönsininen, joka tekee tilan tunnelmasta rauhoittavan ja elegantin”, kuvailee IDO-tuotteita valmistavan Geberit Oy:n avainasiakaspäällikkö Kristina Närevuori.

IDO Sense Artin väripaletti tuo luonnon sisään kylpyhuoneeseen.

IDO Sense Artin kalusteissa minimalistisuus säilyy, mutta kylpyhuoneeseen tuodaan myös väriä. Suomalaisen luonnon, metsän ja järvien värimaailma saa tulla nyt myös sisälle kylpyhuoneeseen. Yönsinisen sävyn lisäksi kalusteita on saatavilla myös mattavalkoisena ja mattaharmaana. Puunsävyistä mukana on vaalea tammi sekä tummempi pähkinä.

Modulaarisuus lisää vaihtoehtoja

IDO Sense Art -kylpyhuonesarjan kaapit, laatikot, pesualtaat ja lisätarvikkeet ovat mitoitukseltaan joustavia. Allaskaappeja on saatavilla yhdeksää eri kokoa, kun kapein laatikosto on 40 cm leveä ja levein kaapisto 120 cm leveä.

Allaskaappien sisusteet on räätälöitävissä käyttäjänsä mukaan.

Modulaarisuus helpottaa ja antaa vapautta erikokoisten kylpyhuoneiden suunnitteluun. Pesualtaissa on myös valinnanavaraa upotettavasta altaasta päälle asennettaviin. Laatikostojen sisusteita on moneen makuun ja erilaiset vetimet tai vetimettömyys viimeistelevät tyylin.

Puunsävyillä lämpöä kylpyhuoneeseen

IDO Sense Art -kylpyhuonesarja tuo puun uudella tavalla esille. Nyt puuta löytyy muualtakin kuin kattopaneeleista.

“Pähkinä ja vaalea tammi tuovat useiksi vuosiksi luonnollista lämpöä, tekstuuria ja kontrastia suomalaisiin kylpyhuoneisiin, Kristina toteaa.

Kun kylpyhuoneen sisustus jatkaa kodin tyyliä, kylpyhuone sulautuu saumattomasti muuhun asuntoon.

IDOn tuotesuunnittelua inspiroivat pohjoismainen luonto ja pohjoismaisen muotoilun perinteet. Siksi myös uusi IDO Sense Art -kalustesarja on yksinkertaisen tyylikäs ja käytännöllinen. Kalusteissa on runsaasti säilytystilaa ja niiden pinnat on helppo puhdistaa.

Suomalaiset kylpyhuoneet sisustetaan usein kestämään ja niiden odotetaan ilahduttavan meitä vuosikymmeniä. Mutta vaikka kylpyhuoneesi olisi kaakeloitu kauttaaltaan valkoisilla laatoilla, voit tuoda sinne väriä helposti kalusteilla. Kalusteita vaihtamalla, voit luoda kylpyhuoneeseen aivan uudenlaisen tunnelman.

Kylpyhuoneen ilmettä voi muuttaa helposti kalusteita tai vain vetimiä vaihtamalla.

1 kommentti