Meillä kotona -kaupat

Kissankello ja tyyni järvenselkä! Sininen on kesän ihanin sisustusväri – osta tuotteet, jotka tuovat suven kotiin ja mökille

MAINOS
Kissankello ja tyyni järvenselkä! Sininen on kesän ihanin sisustusväri – osta tuotteet, jotka tuovat suven kotiin ja mökille
Kesän väripaletissa loistavat sinisen eri sävyt. Tuo lisäväriä kotiin ja mökille kauniisti kuvioiduilla tyynynpäällisillä, rouhealla maljakolla tai amppelilla sekä muilla suven suosikeilla, jotka ostat helposti Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 3.6.2020

1. Akvaariorakkaus

Tuo kotiin merenalaisen maailman ihmeet koristetyynyjen muodossa. Kalakuosilla kuvioitu tyynynpäällinen on samaan aikaan tyylikäs mutta myös sopivasti leikkisä – siis täydellinen valinta vaikkapa mökin sisustukseen. Yhdistä sinisävyiset tyynynpäälliset valkoisiin teksiileihin, tai jos haluat todella säväyttää, valitse väripariksi sitruunankeltainen.

2. Arkeologinen löytö

Siniseksi värjätty, rosopintainen savivaasi on kuin tehty näyttäviä koristeheiniä varten, mutta siihen sopivat myös pastelliset unikot ja kesäiset niittykukat. Yli 30 senttiä korkea maljakko kerää katseet niin ikkunalaudalla kuin ruokapöydässäkin.

3. Sinistä säilytystilaa

Jos olet aina luottanut sisustuksessa mustaan ja valkoiseen, nyt on aika revitellä! Linjakas ja kompakti sinisävyinen metallihylly on täydellinen säilytyspaikka kirjoille, koriste-esineille ja matkamuistoille. Ja miksei se sopisi myös tv-tasoksi!

4. Keraaminen amppeli

Käsityönä valmistettu keraaminen amppeliruukku on ilo silmälle. Ruukun kuvioinnissa on vaikutteita ikat-värjäysmentelmästä, jossa kude- ja loimilangat värjätään vain osittain. Terassille tai olohuoneeseen saa koottua eläväisen amppelipuutarhan, kun sommittelet kasvit eri korkeuksille. Voit myös ripustaa ruukun ruokapöydän ylle, jos pöytä on sijoitettu ikkunan lähettyville.

5. Väritä tyynyillä

Hurmaavan sinisävyisessä tyynynpäällisessä pienet ja isot kukkakuviot muodostavat herkullisen kokonaisuuden. Yhdistä kuviollisiin tyynyihin yksivärisiä tyynyjä ja lisää mausteeksi muutama raidallinen yksilö. Kesäisessä köllöttelypaikassa enemmän on enemmän!

6. Tartu kahvaan

Simpukkakuosi, bambukahva ja taivaallisen sininen sävy, niistä on kaunein kesäkassi tehty! Tässä veskassa kulkevat helposti niin kesälukemiset kuin saunakamppeetkin. Materiaali on kestävää ja pestävää puuvillaa, joten kassista riittää kovemmassakin käytössä iloa pitkäksi aikaa.

7. Kolme pientä elefanttia

Kuviollisten puuvillalakanoiden siniturkoosi väri lainaa sävynsä kesäyön taivaalta. Ilmankos sinisissä lakanoissa nukkuu niin sikeästi! Raikas elefanttikuosi sopii yhtälailla niin hirsimökin kammariin kuin kaupunkodin makuuhuoneeseen.

Kommentoi »