Siistiä siivousjälkeä ja silmäniloa – kunnolliset siivousvälineet ovat puhtaan kodin A ja O
Sisustus
Siistiä siivousjälkeä ja silmäniloa – kunnolliset siivousvälineet ovat puhtaan kodin A ja O
Kunnon välineillä työn jälki on parempaa ja homma hoituu nopeammin, niin myös siivouksessa. Valitse tarvitsemasi välineet kodin siistimiseen ja säilytä ne helposti saatavilla. Kauneimmat voit pitää vaikka esillä.
6.4.2017
 |
Meillä kotona
Esteetikko kaipaa kauneutta myös siivouspäivään. Bloomingvillen pölyhuisku täyttää odotukset, 33 €, Scandinaviandesigncenter.fi.
Joskus tarvitaan pituutta. Teleskooppivartinen pölyhuisku on silloin oikea ja näppärä valinta, 3,95 €/kpl, Kariteam.fi.
Raidat ja rätinjäljet voit unohtaa, kun peset toisella ja kiillotat toisella. Sinituotteen mikrokuituliinat, 6,90 €, Kärkkäinen.
Varsiharjalla laattalattia on kätevä putsata saumoja myöten. Rikkalapiolla nakataan hiekka ja roskat pois. Kaunis harja on pyökkiä ja hevosenjouhta, ja se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, 49 €, Ellos.
Kun mysli ropisee lattialle, ensiapu on käteensopiva rikkalapio ja harja. Jos hankit kaksi settiä, voi toista hyödyntää murusten siivoamiseen ruokapöydältä ja keittiön tasoilta. Dultonin Son of  Smiley -setti, 21,90 €, Kitchentime.fi 
Monikäyttöinens varsi-imuri on kodin tehopakkaus. Varrellisena sillä mennään lattioilla ja matoilla ja varrettomana imuroidaan puhtoisempia pintoja, kuten sohvat ja nojatuolit. Elektrolux Ergorapido ZB3212, 179,90 €, Verkkokauppa.com. 
Kun irtoliat on lakaistu ja imuroitu, on pesun aika. Kosteutta kestäville lattiapinnoille sopii Viledan mikrokuitumoppi. Mukana on sanko ja säätövarsi, 47,90 €, Stockmann.
Vaikka toinen vannoo sanomalehden nimeen, voi toiselle vedet imevä ikkunanpesin olla parempi ja nopeampi apu. Akkukäyttöinen Kärcher ikkunanpesusetti, 39,90 €, Motonet.
Sillä välin kun pyyhit hyllyjen ja pöytien pintoja pölyistä hoitaa robotti-imuri lattiat puhtaaksi. Apulainen lähtee hoitamaan tehtäväänsä vain yhdellä napin painalluksella. Valita voi 5, 30 ja 80 minuutin ohjelmista. Pussiton Vileda Relax robotti-imuri, 149,95 €, Hongkong.
Tosisiivooja tarvitsee myös hanskat, sillä jatkuva veden ja pesuaineiden kanssa lutraaminen kuivattaa muuten käsien ihon. Pitkiä hanskoja käyttämällä eivät hihat kastu isommassakaan ämpärissä. Lulu Lady -siivouskäsineet, 9,90 €, Stockmann.
Oikea aine oikeaan paikkaan. Lilly’s Eco Clean on kahden suomalaisnaisen suunnittelema tuoteperhe, joka tekee siivoamisesta helppoa, myrkytöntä, turvallista ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Tuotteet alkaen 4,65 €, Raakatori.fi. Katso muut jälleenmyyjät: Lilly's Ecoclean.fi.
Kommentoi »