Meillä kotona -kaupat

Ylös, ulos ja sieniretkelle! Nämä tarvikkeet tekevät sienestyksestä vieläkin mukavampaa – kurkkaa 5 poimintaa Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Ylös, ulos ja sieniretkelle! Nämä tarvikkeet tekevät sienestyksestä vieläkin mukavampaa – kurkkaa 5 poimintaa Meillä kotona -kaupoista
Sienet houkuttelevat jälleen metsään ja mättäille. Hyvien varusteiden ja tarvikkeiden kanssa saalista on kiva keräillä, ja välillä on syytä pitää evästauko.
Julkaistu: 28.7.2022

Sienestystarvikkeet: 5 valintaa

1. Sienestäjän ABC-kirja

Sienestyksen vasta-alkajalle on erityisen paljon hyötyä hyvästä sienikirjasta. Vaikka kantarellin jo tunnistaisi, monen muun sienen kanssa voi mennä sormi suuhun. Kaiken lisäksi syötävillä sienillä on saman näköisiä serkkuja, jotka ovat myrkyllisiä! Sienenmetsästystä-kirja tarjoaa myös kokeneelle sienestäjälle mielenkiintoista tietoa muun muassa vähemmän tunnetuista lajeista.

2. Turvallisesti taskuun

Nyt on luotu mainio versio sieniveitsestä! HEIROLin veitsi on paitsi kaunis myös turvallinen ja kätevä. Terän voi kääntää tyylikkään tummanruskean, aaltoilevasti muotoillun puuvarren sisään, jolloin veitsi mahtuu kätevästi taskuun ja on turvallinen kuljettaa. Ripustuslenkki ja mitta-asteikkokin siitä löytyy!

3. Kevyt koppa

Kun sienikori on näin nätti, melkein jo pelkästään sen takia tekee mieli metsään! Jos taas toisaalta ei jaksa tai pääsekään sieniretkelle, korissa voi säilyttää kotonakin vaikka mitä. Annansilmät-Aitan ekopäreestä valmistettu Ruudukko-kori kestää kosteutta ja on helppo pitää puhtaana. Kahvat ovat nahkaa.

4. Romantikon kahvihetki

Maistuisiko kuppi kahvia kannonnokassa? Termosmukiin mahtuu kaksikin. Lisäksi sen voi heittää huoletta reppuun, sillä kansi on suunniteltu vuotamattomaksi. Samalla tulee tehneeksi hyvääkin: AYA&IDA-säätiö lahjoittaa Unicefin kautta sata litraa puhdasta vettä jokaisesta myydystä Cup2GO:sta.

5. Villaa alle

Pieni pala pehmeää tekee hyvää metsän kovissa oloissa, ja sellaisen tarjoaa Design Paletin Vuosirengas-retkialunen. Lämmittävä alunen on valmistettu kotimaisesta, huovutetusta lampaanvillasta. Näppärän retkivarusteen voi yhtä hyvin rullata tai taitella kyytiin.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista. Mukavia kauppoja!

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »