Meillä kotona -kaupat

Sienestäjän parhaat kaverit! Näppärä termospullo ja 4 muuta juttua, jotka kannattaa napata mukaan metsäretkelle

MAINOS
Sienestäjän parhaat kaverit! Näppärä termospullo ja 4 muuta juttua, jotka kannattaa napata mukaan metsäretkelle
Sienikausi käy kuumana, ja metsään on mukava mennä jo ihan ulkoilun ja eväiden takia. Valitsimme retkiäsi varten tuotteet, jotka tekevät sienestämisestä entistäkin mukavampaa. Tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 14.8.2020

Sienestystarvikkeet: 5 poimintaa

1. Sienikori käsikynkkään

Sienikaudella ulkoillessa on hyvä pitää aina muovikassia takataskussa "ihan vain kaiken varalta", mutta kun metsään lähdetään kunnolla, on asiaan kuuluva sienikori ehdoton varuste. Korissa sienet säilyvät ilmavasti kotiin saakka ehjinä ja kuivina, eivätkä turhaan liiskaannu. Ja onhan sievä kori toki myös tyyliniekan valinta!

2. Juomapullo pitää kylmän kylmänä ja kuuman kuumana

Kun sienikuume iskee, samoilukilometrejä ei lasketa ja säännöllinen juomatauko on paikallaan. Retkeilijän tärkein varuste heti kartan tai karttasovelluksen jälkeen onkin kunnollinen juomapullo. Design Lettersin termospullo pitää juoman joko virkistävän kylmänä tai suloisen lämpimänä.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Nappaa mukaan viltti evästaukoa varten

Sienet, mikä erinomainen tekosyy eväsretkelle. Kun mukana on kunnon viltti, on metsän siimeksessä mukava loikoa leipiä mutustellen tai ottaa vaikka päiväunet. Klippan Yllefabrikin viltissä maastoudut oivallisesti metsämaisemaan.

4. Jalat suoriksi retkijakkaralla

Jos metsässä on märkää tai ilmat ovat ehtineet jo kylmiksi, on evästauolla mukava istahtaa sammalmättään sijasta retkijakkaralle ja oikaista jalat hetkeksi. Samalla voi perata vaikka sienisaaliin. Broste Copenhagenin jakkaran messingin ja punasaven väriyhdistelmä tuo metsäretkeen myös ripauksen ylellisyyttä!

5. Kuulokkeet korville!

Lyhyellä metsäpyrähdyksellä linnunlaulu hivelee korvia, mutta pidemmällä retkellä voi olla mukava laittaa välillä lempikirja ja suosikkilevy soimaan kevyistä, langattomista kuulokkeista. Samalla kävelykilometrit taittuvat kuin itsestään.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »