Meillä kotona -kaupat

Sienestäjän parhaat kaverit! Näppärä termospullo ja 4 muuta juttua, jotka kannattaa napata mukaan sienimetsälle

MAINOS
Sienestäjän parhaat kaverit! Näppärä termospullo ja 4 muuta juttua, jotka kannattaa napata mukaan sienimetsälle
Sienikausi käy kuumana, ja metsään on mukava mennä jo pelkästään ulkoilun ja eväiden takia. Kurkkaa sienestäjän täsmätuotteet ja tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 14.8.2020

Sienestäjän varusteet: 5 poimintaa

1. Sienikori käsikynkkään

Sienikaudella ulkoillessa on hyvä pitää aina muovikassia takataskussa "ihan vain kaiken varalta", mutta kun metsään lähdetään kunnolla, on asiaan kuuluva sienikori ehdoton varuste. Korissa sienet säilyvät ilmavasti kotiin saakka ehjinä ja kuivina, eivätkä turhaan liiskaannu. Ja onhan sievä kori toki myös tyyliniekan valinta!

2. Juomapullo pitää kylmän kylmänä ja kuuman kuumana

Kun sienikuume iskee, samoilukilometrejä ei lasketa ja säännöllinen juomatauko on paikallaan. Retkeilijän tärkein varuste heti kartan tai karttasovelluksen jälkeen onkin kunnollinen juomapullo. Termospullo pitää juoman joko virkistävän kylmänä tai suloisen lämpimänä.

3. Nappaa mukaan viltti evästaukoa varten

Sienet, mikä erinomainen tekosyy eväsretkelle. Kun mukana on kunnon viltti, on metsän siimeksessä mukava loikoa leipiä mutustellen tai ottaa vaikka päiväunet. Solhemin viltissä maastoudut oivallisesti metsämaisemaan.

4. Jalat suoriksi retkijakkaralla

Jos metsässä on märkää tai ilmat ovat ehtineet jo kylmiksi, on evästauolla mukava istahtaa sammalmättään sijasta retkijakkaralle ja oikaista jalat hetkeksi. Samalla voi perata vaikka sienisaaliin.

5. Kuulokkeet korville!

Lyhyellä metsäpyrähdyksellä linnunlaulu hivelee korvia, mutta pidemmällä retkellä voi olla mukava laittaa välillä lempikirja ja suosikkilevy soimaan kevyistä, langattomista kuulokkeista. Samalla kävelykilometrit taittuvat kuin itsestään.
Kommentoi »