Malja tulevaisuudelle! Ilahduta valmistunutta viskilasilla, joka teki nautiskelusta tiedettä
Mainos
Malja tulevaisuudelle! Ilahduta valmistunutta viskilasilla, joka teki nautiskelusta tiedettä
Pieteetillä muotoiltu SAVU-viskilasi paljastaa juoman hienovaraisimmatkin vivahteet, vaikka maistelija ei olisikaan kokenut harrastaja.
Julkaistu 17.5.2023
Meillä kotona -kaupat

Valmistuminen on tärkeä merkkipaalu, jota on mukava juhlistaa ikimuistoisella lahjalla. Jos valmistunut on kiinnostunut ruoasta ja juomasta, muotoilusta tai kemiasta, SAVU-viskilasi on verraton lahjaidea.

Ainutlaatuisessa lasissa yhdistyvät maailmanluokan tiedeosaaminen ja kotimainen kädentaito. SAVU-lasin patentoidun muotoilun ansiosta viskin alkoholihöyryt eivät nouse maistelijan nenään, jolloin juoman hienovaraisimmatkin aromit pääsevät ansaitusti etualalle. Kemian tohtori Jari Tuomisen keksimän SAVU-lasin kehitykseen panoksensa ovat antaneet muun muassa Turun ja Helsingin yliopistot sekä lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski.

SAVU-viskilasi on kiehtova esimerkki siitä, miten uteliaisuuden, kekseliäisyyden ja poikkitietieteellisen yhteistyön avulla on mahdollista kehittää ja jalostaa jotain itsestään selvänäkin pidettyä. Maailma on avoin heille, jotka uskaltavat ihmetellä, kysyä ja kokeilla. Mikä olisikaan rohkaisevampi viesti vastavalmistuneelle?

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »