Meillä kotona -kaupat

Islantilaisia villapaitoja ja murhamysteereitä! Luimme tämän kesän hehkutetuimman dekkarin, ja se on joka kehun arvoinen – hanki omasi täältä

MAINOS
Islantilaisia villapaitoja ja murhamysteereitä! Luimme tämän kesän hehkutetuimman dekkarin, ja se on joka kehun arvoinen – hanki omasi täältä
Satu Rämön dekkarisarjan avaava Hildur ei taatusti ole jäänyt yhdeltäkään lukutoukalta huomaamatta! Kesän puhutuin teos vie mukanaan Islannin syrjäisille vuonoille keskelle omituista rikosvyyhtiä.
Julkaistu 8.7.2022

”En yleensä lue dekkareita, mutta tähän tartuin kirjailijan taustan takia. Islanti kiinnostaa, ja sen luonto, kansanperinne ja tavat tulivat sujuvan rikosjuonen lomassa esiin kiehtovalla tavalla. Satu Rämö asuu itse kirjan maisemissa Länsivuonoilla, joten Islanti ja maan kulttuuri ovat hänelle tuttuja.

Hildur on Rämön dekkarisarjan ensimmäinen osa. Tarina alkaa siitä, kun islantilainen poliisi Hildur Rúnars­dóttir saa työparikseen suomalaisen poliisiharjoittelijan Jakob Johanssonin. He lähtevät selvittämään outoa murhasarjaa, jonka myötä kaksikko päätyy keskelle omituista rikosvyyhtiä.

Plussaa toisen päähenkilön, suomalaisen poliisiharjoittelijan Jakobin intohimosta islantilaisiin villapaitoihin! Myös Jakobille neulonta on täydellinen keino nollata päätä, kun arki on täyttä ja elämä näyttää nurjia puoliaan.”

Tilaa Satu Rämön Hildur tästä!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »