Sesongin kasviksia ympäri vuoden! Satokausi-keittokirjasta löydät 52 houkuttelevaa ruoka- ja leivontareseptiä

Sesongin kasviksia ympäri vuoden! Satokausi-keittokirjasta löydät 52 houkuttelevaa ruoka- ja leivontareseptiä
Satokausi-keittokirja on pullollaan värikkäitä ja houkuttelevia reseptejä sesongin parhaista kasviksista. Valitsimme 16 kiinnostavaa raaka-ainetta ja kokosimme kevään, kesän, syksyn ja talven houkuttelevimmat reseptit yksiin kansiin. Erikoislehti ilmestyy 15.3.2023.
Julkaistu 13.3.2023

Sesonkiajattelu on fiksun ruoanlaiton perusta. Kokataan ja leivotaan niistä kasviksista, jotka kulloinkin ovat parhaimmillaan. Satokausi-keittokirjan ansiosta tiedät, mitä ja mistä juuri nyt kannattaa kokata. Mukaan on valittu 16 kiinnostavaa kasvista ja 52 suosikkireseptiä Maku- ja Kotivinkki-lehdistä. Kasvikset ovat näissä resepteissä pääroolissa, mutta mukana on myös liha- ja kalaruokia sekä ohjeita erityisruokavalioihin. Nappaa ideat arkeen ja juhlaan, myös leivontaan! Keittokirjan lopusta löydät suositun Satokausikalenterin miniversion. Sen avulla otat haltuun eri vuodenaikojen hedelmät, marjat, sienet, vihannekset ja juurekset.

Vuodenaikojen mukaan jaotellusta keittokirjasta löydät helposti kunkin sesongin reseptit.

Vuodenaikojen ja sesonkikasvisten mukaan jaoteltu lehti antaa inspiraatiota, helpottaa aterioiden suunnittelua ja auttaa lisäämään kasviksia lautaselle.

Loppukeväällä herkutellaan raparperilla!
Kesä ja varhaisperunat, onko parempaa? Täytä tacot paahdetuilla perunoilla tai kokoa perunasalaatti tarjoiluvadille kranssin muotoon.
Syksyn herkullisin pasta syntyy uunissa paahdetusta ja karamellisoituneesta valkosipulista.
Punajuuresta on moneksi! Kokeile helppoa punajuuri-gnocchivuokaa tai punaisena hehkuvaa suolaista pannaria.

Satokausi-keittokirja ilmestyy 15. maaliskuuta 2023. Lehden voi ostaa lehtipisteistä ja Meillä kotona -kaupoista.

1 kommentti