Meillä kotona -kaupat

Lajittele, ripusta ja piilota! Näillä säilytysratkaisuilla tuot uutta järjestystä arkeen – hanki ne nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Lajittele, ripusta ja piilota! Näillä säilytysratkaisuilla tuot uutta järjestystä arkeen – hanki ne nyt Meillä kotona -kaupoista
Kaiken kivan ja tarpeellisen ei onneksi tarvitse olla koko ajan näkösällä – paitsi jos tahdot niin! Järjestä koti upeaksi hankkimalla eri huoneisiin lisää käytännöllisiä ja katseenkestäviä säilytysratkaisuja. Osta tuotteet nyt suoraan tästä jutusta!
Julkaistu: 21.12.2020

1. Rai rai, mikä raitapurkki!

OYOY Living Designin ilmeikkäät ja väreiltään ilahduttavat kannelliset pahvirasiat saavat luvan jäädä näkösälle. Nämä näyttävät hauskoilta vaikka rivinä hyllyn päällä.

2. Klassinen omenalaatikko

Hübschin puinen, reilun kokoinen omppulaatikko on omiaan sanomalehtien ja muun postin keräyksessä. Kantokahvojen ansiosta laatikko on kätevä kuljettaa kierrätyspisteelle ja takaisin. Koko 30 x 35 cm, korkeus 25 cm.

3. Hylly joka huoneeseen

Missä teillä tarvitaan eniten lisätilaa? Bloomingvillen siro, herkullisen värinen hylly sopii kotona makuuhuoneeseen, olkkariin, kylppäriin tai vaikka eteiseen. Jos lapset eivät ehdi ensin varata sitä itselleen!

4. Purkillakin on korvat!

Ferm Livingin suloisella kierrätyspahvista valmistetulla rasialla on korvat, joten sille voi varmaan myös jutella? Mutta säilytetäänkö täällä neuletyötä, sormikkaita vai legoja? Sinä päätät! Halkaisija 30 cm, korkeus 35 cm.

5. Rento meriheinäkori

Meriheinäkori on luonnollisen boho-sisustustyylin ehdoton elementti. Oletko ajatellut, että näitä voi ripustaa vaikka muutaman vierekkäin tappinaulakkoon? Mikäpä olisi kauniimpi ratkaisu pyykkien lajitteluun! Bloomingvillen korin halkaisija on 35 cm ja korkeus 40 cm.

6. Hyllylle ja koukkuun!

Kun kaikelle on paikkansa, järjestyskin alkaa säilyä. Jos lapsen on vaikea muistaa, minne mikäkin tavara kuuluu, puisiin hyllyihin ja naulakoihin on helppo maalata muistamista helpottavat kuvat. Oliver Furnituren naulakon pituus on 90 cm ja korkeus 28 cm.

7. Ilmettä sisustukseen tikkailla

Riittääkö jokaiselle oma orsi koukkuineen? Naulakon ja sisustustikkaiden yhdistelmä on upea lisä moderniin olohuoneeseen, eteiseen tai vaikka kylpyhuoneeseen. Bloomingvillen naulakon korkeus on 150 cm ja leveys 40 cm.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »