Meillä kotona -kaupat

Paikka kaikelle! 5 käytännöllistä ja kaunista säilytyskoria, joiden joukosta löydät täydellisen juuri sinun kotiisi

MAINOS
Paikka kaikelle! 5 käytännöllistä ja kaunista säilytyskoria, joiden joukosta löydät täydellisen juuri sinun kotiisi
Säilytyskorit ovat paitsi kauniita sisustuselementtejä myös lyömättömiä piilopaikkoja, joiden sisuksiin tavarat katoavat yhdellä kädenheilautuksella. Kurkkaa poiminnat ja löydä vaihtoehtojen joukosta oma suosikkisi.
Julkaistu: 16.4.2020

Säilytyskorit: 5 kaunista ja käytännöllistä vaihtoehtoa

1. Kannellinen kori kätkee tavarat katseilta

Sika-Designin kannellinen säilytyskori on valmistettu käsityönä Senegalissa. Se sopii mainiosti moneen tyyliin ja tilaan: olohuoneeseen, työpisteelle tai makuuhuoneeseen. Materiaali on ympäristöystävällistä ruokoa, punokset puuvillaa ja yksityiskohdat nahkaa. Korin korkeus 25 cm, halkaisija 30 cm.

2. Reilun kokoinen rottinkikori

Broste Copenhagenin kaunis rottinkipunoksesta valmistettu kori on sopiva säilytyspaikka niin torkkupeitoille kuin suosikkilehdillesi. Kori on kooltaan suurehko mutta silti ulkomuodoltaan keveä. Korkeutta siltä löytyy 23 cm. Halkaisija on reunasta mitattuna 49 cm ja pohjasta 28 cm.

3. Suojakori huonekasveille

Säilytyskorista syntyy tarvittaessa myös tyylikäs suojaruukku isoille huonekasveille. Laita korin pohjalle lautanen, ettei vesi valu pohjan kautta lattialle. Toinen vaihtoehto on vuorata kori muovilla, joka suojaa punosta kosteudelta. House Doctorin mustan korin korkeus on 55 cm ja halkaisija 40 cm.

4. Seilorin kantokorit

Broste Copenhagenin meriheinästä valmistettujen säilytyskorien ilme saa ajatukset liitämään tyrskyjen ja kuohujen ääreen. Settiin kuuluu kolme koria, jotka istuvat sisustukseen niin yksittäin kuin ryhmänäkin.

5. Keittiön silmäätekevin säilytyskori

Keittiössä ei ole koskaan liikaa kauniita säilytyskoreja! Hübschin halkaisijaltaan 35-senttinen kori on täydellinen paikka huoneenlämmössä säilytettäville kasviksille tai kuivatarvikkeille. Näin raaka-aineet pysyvät esillä, jolloin vajaat pussukat ja pakettien loput eivät unohdu kaapin perukoille.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
1 kommentti