Paikka kaikelle! Nämä 5 tyylikästä säilytyskoria säväyttävät juuri nyt

MAINOS

Säilytyskori on uusi koristetyyny. Korissa ei välttämättä tarvitse säilyttää mitään, se saa vain olla. Suosituimmat korien paikat olohuoneissa ovat sohvan ja sivupöytien edustat. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 tyylikästä säilytyskoria – valitse suosikkisi!

1. Kannen alla piilossa

Suljettavaan koriin voi kätkeä myös sellaisia tavaroita, jotka eivät kestä katseita. Kätevät kantokahvat helpottavat korien siirtelyä paikasta toiseen. Settiin kuuluu kaksi eri kokoa.

House Doctor-Effect Korit 2-set, Musta/Luonnonvärinen
Rum21
Effect Korit 2-set, Musta/Luonnonvärinen från House Doctor .
249 €

2. Bloggaajien suosikki

Näitä koreja vilisee kotimaisissa ja ulkomaisissa sisustusblogeissa. Kori on suosittu torkkupeittojen säilytyspiste. Asettele peitto koriin niin, että osa siitä pursuaa huolettomasti lattialle.

Natur kori
Ellos
Meriheinäkori, jossa kahvat. Halkaisija 42 cm, korkeus 34 cm.
35 €

3. Koti huonekasveille

Näyttävä kori on mainio suojaruukku isoille huonekasveille. Korin pohjalle laitetaan lautanen, ettei vesi valu pohjan kautta lattialle. Toinen vaihtoehto on vuorata kori muovilla, joka suojaa punosta kosteudelta.

Bliss kori, jossa käännetty reuna
Ellos
Pyöreä käsin punottu meriheinäkori Etelä-Thaimaasta. Korissa on käännetty reuna, jonka avulla voi säätää korin korkeutta ja ulkonäköä. Kori sopii käytettäväksi matalana pyykkikorina, roskiksena, lattiakasvin ruukkuna tai esim. lelu- tai lehtikorina. Vakaa, kaksinkertainen malli. Korkeus 40 cm (20 cm reuna taitettuja), halkaisija 38 cm.
48 € 59,95 €

4. Sähäkät salmiakkiruudut

Tämä kori ihastuttaa klassisten ruutukuosien ystäviä! Kätevää pikkukoriin voi kätkeä kaukosäätimet, puhelimien laturit tai keskeneräiset neuletyöt.

Smart-kori, Ø 25 cm
Ellos
Kahvallinen kori meriheinää. Ø 25 cm, korkeus 29 cm.
26 €

5. Sohvan somiste

Jos sisustus näyttää liian harmoniselta, sitä on helppo terästää graafisella korilla. Täydellinen paikka löytyy sohvanjalan vierestä.

Smart kori Ø 45 cm
Ellos
Kahvallinen kori meriheinää. Ø 45 cm, korkeus 36 cm.
43 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 9.7.2019