Paikka kaikelle! Nämä 5 tyylikästä säilytyskoria säväyttävät juuri nyt

MAINOS
Säilytyskori on uusi koristetyyny. Korissa ei välttämättä tarvitse säilyttää mitään, se saa vain olla. Suosituimmat korien paikat olohuoneissa ovat sohvan ja sivupöytien edustat. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 tyylikästä säilytyskoria – valitse suosikkisi!

1. Kannen alla piilossa

Suljettavaan koriin voi kätkeä myös sellaisia tavaroita, jotka eivät kestä katseita. Kätevät kantokahvat helpottavat korien siirtelyä paikasta toiseen. Settiin kuuluu kaksi eri kokoa.

2. Bloggaajien suosikki

Näitä koreja vilisee kotimaisissa ja ulkomaisissa sisustusblogeissa. Kori on suosittu torkkupeittojen säilytyspiste. Asettele peitto koriin niin, että osa siitä pursuaa huolettomasti lattialle.

3. Koti huonekasveille

Näyttävä kori on mainio suojaruukku isoille huonekasveille. Korin pohjalle laitetaan lautanen, ettei vesi valu pohjan kautta lattialle. Toinen vaihtoehto on vuorata kori muovilla, joka suojaa punosta kosteudelta.

4. Sähäkät salmiakkiruudut

Tämä kori ihastuttaa klassisten ruutukuosien ystäviä! Kätevää pikkukoriin voi kätkeä kaukosäätimet, puhelimien laturit tai keskeneräiset neuletyöt.

5. Sohvan somiste

Jos sisustus näyttää liian harmoniselta, sitä on helppo terästää graafisella korilla. Täydellinen paikka löytyy sohvanjalan vierestä.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 9.7.2019
Kommentoi »