Meillä kotona -kaupat

Paikka kaikelle! 5 käytännöllistä ja kaunista säilytyskoria, joiden joukosta löydät täydellisen juuri sinun kotiisi – klikkaa helpoille ostoksille

MAINOS
Paikka kaikelle! 5 käytännöllistä ja kaunista säilytyskoria, joiden joukosta löydät täydellisen juuri sinun kotiisi – klikkaa helpoille ostoksille
Nyt pistetään kuriin lattioilla ja pöytätasoilla seilaavat lelut, käsityöt, kotitossut ja lehdet! Säilytyskorit ovat paitsi kauniita sisustuselementtejä myös lyömättömiä piilopaikkoja, joiden sisuksiin tavarat katoavat yhdellä kädenheilautuksella. Kurkkaa poiminnat ja löydä vaihtoehtojen joukosta oma suosikkisi.

Säilytyskorit: 5 kaunista ja käytännöllistä vaihtoehtoa

1. Perinteinen pärekori

Jos kodistasi löytyy tulisija, klassisen mallinen puukoppa on aivan ehdoton hankinta, sillä se helpottaa klapien siirtelyä paikasta toiseen. Koreihin voi myös pinota niin torkkupeitot, keskeneräiset käsityöt kuin sisustuslehdetkin.

2. Kotoilijoiden suosikkikoppa

Tämä pehmeä säilytyskori on ihana niin sisältä kuin ulkoa. Siksi onkin mahtavaa, että kääntökorista voi kiepauttaa esiin kumman puolen tahansa käyttötarkoituksen tai fiiliksen mukaan. Näppärää!

3. Suojakori huonekasveille

Suurikokoinen kori on mainio säilytin mutta tarvittaessa myös tyylikäs suojaruukku isoille huonekasveille. Laita korin pohjalle lautanen, ettei vesi valu pohjan kautta lattialle. Toinen vaihtoehto on vuorata kori muovilla, joka suojaa punosta kosteudelta.

4. Seilorin kantokorit

Meriheinästä valmistettujen säilytyskorien ilme saa ajatukset liitämään tyrskyjen ja kuohujen ääreen. Settiin kuuluu kolme koria, jotka istuvat sisustukseen niin yksittäin kuin ryhmänäkin.

5. Keittiön silmäätekevin säilytin

Keittiössä ei ole koskaan liikaa kauniita säilytyskoreja! Halkaisijaltaan 35-senttinen kori on täydellinen paikka huoneenlämmössä säilytettäville kasviksille tai kuivatarvikkeille. Näin raaka-aineet pysyvät esillä, jolloin vajaat pussukat ja pakettien loput eivät unohdu kaapin perukoille.

Julkaistu: 16.4.2020
1 kommentti