Ruusuja kupeissa ja muumeja lautasissa! 12 x värikkäät astiat
Sisustus
Ruusuja kupeissa ja muumeja lautasissa! 12 x värikkäät astiat
Nosta värikkäät kipot ja kupit osaksi sisustusta. Ne piristävät kattausta, ja avohyllyille aseteltuina astiat saavat koko keittiön hehkumaan.
9.3.2017
 |
Unelmien Talo&Koti
Tämän kodin värejä rakastava asukas ei edes omista valkoisia astioita. Cath Kidstonin ja Pip Studion kuppeja on täydennetty lystikkäillä kirpparilöydöillä.
Omakotitalon matalan keittiön ikkunan edessä on pieni aamiaispiste, jossa päivä alkaa hyväntuulisesti. Alahyllyllä säilytetään värikkäitä astioita, kuten murokuppeja ja kahvimukeja, ylempänä kuivia elintarvikkeita. Kyltit viestivät iloisia asioita.
Liitutaululla mustaksi maalattu hyllykkö on paitsi keittiön katseenvangitsija myös tehokas tausta värikkäille astioille. Se on myös omakotitalossa asuvan pariskunnan viestikeskus, sillä kaapin kylkeen voi kirjoittaa vaikka kauppalistan – ja välillä voi pelata ristinollaa.
Kertyykö sinulle lautasia niin paljon, etteivät kaikki mahdu kaappiin? Nosta ne seinälle! Näyttävässä asetelmassa viihtyvät vierekkäin sekä matkamuistot että astiastosta lainatut asetit.
Astia ei kelpaa kattaukseen, ellei sitä korista ainakin pieni ruusunnuppu, tämän kodin äiti arvelee. Helppo arvata, että hän rakastaa ruusuja. Niitä kukkii myös Pip Studion hurmaavassa Traditional 2 -malliston Shabby Chic Khaki -tapetissa.
Lautashylly on kätevä kapistus keittiössä. Lapsiperheen kodissa sille on nostettu tarjottimet, tarjoiluvadit ja joukko alpakkalautasia. Hyllyn tangoille voi ripustaa silmäniloksi nättejä astiapyyhkeitä tai muita kodintekstiilejä. Nordalin hylly on tilattu nettikaupasta.
Perheenäidin lapsuudenkodissa asuva pariskunta halusi sisustaa kotinsa huvilahenkeen. Keittiössä tyyliin kuuluu avohyllyjä, ruusukuppeja, peltipurkkeja ja värikkäitä eriparisia astioita. Huvilalla kahvipöytään katetaan tietenkin posliininen sokerikko ja kermanekka – niin täälläkin.
Iloisen keltainen seinähylly on ollut aikoinaan käytössä kyläkaupassa, ja sieltä se on päätynyt lapsiperheen keittiöön. Esillä ovat kauneimmat astiat, ja hyllyn päällä on vielä kokoelma kirppareilta kerättyjä vanhoja peltipurkkeja ja lasipulloja.
Hellan ympäristönkin voi somistaa iloisin astioin ja tavaroin. Keitoksiin tarvitaan kattilankansia, ja lopputulokset voi kantaa pöytään värikkäällä peltitarjottimella.
Omakotitalossa asuu keräilijä, jonka intohimoja ovat muun muassa vanhat emaliastiat ja peltipurkit. Ne näyttävät hänestä niin hyväntuulisilta, ettei ole mitään syytä piilottaa niitä ovien taakse. Astiat on nopsa napata käyttöön pitsein somistetuilta avohyllyiltä.
Tässä kodissa elellään pilke silmäkulmassa. Kirpputorilta hankittu teline pääsi keittiön seinälle, ja se täytettiin kukikkailla peltitarjottimilla ja värikkäillä kattilankansilla. S-koukussa roikkuvat päivittäin käytössä olevat kahvikupit, joissa ei taida olla kahta samanlaista.
Lapsiperheen rennosti sisustetussa keittiössä ei voi olla pahalla tuulella – ainakaan pitkään. Ritva Kronlundin Perhonen-tapetti on Tapettitalosta. Värikkäitä astioita on lautastelineissä ja avohyllyillä, ja osa kaapinovista on maalattu liitutaulumaalilla mustiksi. Niihin on kirjoitettu värikkäillä liiduilla elämänohjeita.

Lue lisää:

Kommentoi »