Meillä kotona -kaupat

Ruukku kaikille kasveillesi! Valikoimme 8 ihaninta vaihtoehtoa Meillä kotona -kaupoista – osta suosikkisi vaikka heti

MAINOS
Ruukku kaikille kasveillesi! Valikoimme 8 ihaninta vaihtoehtoa Meillä kotona -kaupoista – osta suosikkisi vaikka heti
Ruukku korostaa niin kasvia kuin kodin tyyliäkin. Valitse poimintojemme joukosta suosikkisi ja kohota huonekasvisi uudelle tasolle!
Julkaistu: 1.4.2021

Ruukku x 8 – osta tuotteet tästä

1. Kasvata korkeutta

Ryhmittele ja korota kasvejasi kätevästi pinottavilla aluslautasilla. Bergs Potterin mattapintainen ruukku ja lasitettu aluslautanen on hauskasti yllättävä yhdistelmä. Ruukun halkaisija on 14 cm.

2. Käsintehty ruukku on oma yksilönsä

Inspiraatio tähän OYOY Living designin käsintehtyyn ruukkuun on saatu japanilaisesta Hagi-keramiikasta. Selkeään muotoon sopii hörsyilevämpikin huonekasvi. Ruukun halkaisija on 17,5 cm ja korkeus 19,5 cm.

3. Veistos vai ruukku?

Jos puhut kasveillesi, tästä lähtien juttelet ruukullekin. OYOY Living Designin sympaattinen ruukku pääsee oikeuksiinsa, kun viherkasvin kasvutapa suuntautuu vahvasti ylöspäin, kuten kultapalmulla, tai sillä on selkeä runko, kuten limoviikunalla. Ruukun halkaisija 30 cm ja korkeus 23 cm.

4. Tilaa kahdelle

House Doctorin alumiiniastiaan saa soviteltua kasvuvaatimuksiltaan yhteensopivia kasvikaveruksia. Astian halkaisija on 28 cm ja korkeus 16,5 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Sopivasti beige

Broste Copenhagenin Maximus-ruukku on juuri sopivan sävyinen kirjavalehtisille maijoille. Suihkulähteen muotoinen kasvi pääsee kauniisti oikeuksiinsa jalallisessa ruukussa. Ruukulle on saatavissa metallijalusta, jonka voi ostaa erikseen ruukun alta. Ruukun halkaisija on 27,2 cm ja korkeus 21,3 cm.

6. Käännettävä ruukku

Ferm Livingin metalliruukussa on kaksi astiaa yhdessä, sillä se on käännettävä. Useammasta ruukusta syntyy polveileva sommitelma. Ruukku sopii myös ulos. S-kokoisen ruukun kokonaiskorkeus on 42,5 cm ja halkaisija 31 cm.

7. Sopivasti kenollaan

Ferm Livingin Speckle-ruukku on niin sympaattinen tyyppi, ettei sitä raski peittää rehevällä kasvustolla. Palmut ja puuvartiset huonekasvit jättävät persoonallisen yläosan näkyviin. Kahvoista ruukkua ei kannata kanniskella. Ruukun halkaisija ja korkeus ovat molemmat 30 cm.

8. Messingin säihkettä

Hübschin messinkiruukuista muodostettu pari sopii kodin paraatipaikalle. Jalallinen, korkeampi ruukku antaa kasville näyttävyyttä jo itsessään. Setti sisältää kaksi ruukkua. Molempien ruukkujen halkaisija on 25 cm. Matalamman korkeus on 45 cm ja korkeamman 55 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti