Ruukku viiksillä vai tsemppilauseella? Poimimme kauden uutuuksista 6 riemukasta ruukkua, joita sinä ja kasvisi tulette rakastamaan

MAINOS

Viiksekäs ruukku ja punasavinen kaunotar kääntävät päät kukkapöydällä. Poimimme kuusi näyttävintä ja hauskinta ruukkua kauden kattavasta valikoimasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Ruukku x 6 – löydä oma suosikkisi

1. Smaragdinvihreä ruukku

Vihreä on trendiväri, ja sen tietävät kasvitkin. Sinkkiruukulla on korkeutta 14 senttiä ja leveyttä 16,5 senttiä. Täydellinen valinta vaaleanpunaisille tai sinisävyisille asukeille!

Kruka ZINK
Lagerhaus
Kruka i zink, passar utmärkt till våra krukhållare. Finns i flera olika färger.

2. Hänelle, jota viikset pukevat

Ihastuttavan retrohenkinen ruukku löytää mieluisan asukkinsa isoisän aikaisista viherkasveista. Tässäpä siis täydellinen pari esimerkiksi kilpipiilealle.

VALDEMAR ruukku Monivärinen
Jotex
Keramiikkaruukku, jossa viiksikoristeinen kuvio. Miellyttävän retrohenkinen ruukku on lasitettu, myös sisäpuolelta. Keramiikka voi päästää kosteutta läpi. Materiaali: Keramiikkaa. Koko: Korkeus 14 cm, ø 17,5 cm. Vinkki: VALDEMAR-sarjaan kuuluu useita tuotteita.

3. Näytät erilaiselta!

Jos saniainen saisi päättää, se kasvaisi tässä ruukussa.

MOAT-ruukku offfwhite
Jotex
Ruukku polyresiiniä. Ruukku on pään muotoinen ja sillä on suljetut silmät. Pinta muistuttaa kalkkikiveä, jossa on hieman miellyttävää, ajan patinoimaa tunnetta. Materiaali: Polyresiiniä. Koko: Korkeus 19 cm, leveys 22,3 cm, syvyys 20 cm. Vinkki: Yhdistä yhteensopivaan NEYTIRI-ruukkuun, jolla on avonaiset silmät.

4. Moderni perhe

Rakkautta on hoitaa kokonaista viherperhettä. DBKD:n moderni Astillbe Pot -ruukku on kuin tehty ikkunalaudan asukeille. Mitä useampi, sen parempi!

Astillbe Pot ruukku
Ellos
Ruukku keramiikkaa. Halkaisija 16 cm, korkeus 15 cm

5. Punasavi ja minä

Klassikkomateriaaleista pitävä kasvi rakentaa kotinsa savesta, eikä unohda näyttävää reliefipintaa. Tästä saa hyvän kodin 22 senttimetrin jalkatilaa vaativille.

Ruukku Pritty Ø 18 cm
Ellos
Ruukku ja aluslautanen terrakottaa. Ruukussa koristeellinen reliefikuvio. Korkeus 22 cm, Ø 18 cm.

6. Voimaa nuutuneelle

You're super duper! Täydellinen koti kasville, joka kaipaa kannustusta arkeensa.

Kruka SUPER DUPER
Lagerhaus
Kruka i keramik med dekorativ text.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 5.6.2019