Meillä kotona -kaupat

Ruskea kuin suklaa tai kastanja! 10 tuotetta, joissa näkyy syksyn trendikkäin väri – hanki suosikit omaksesi

MAINOS
Ruskea kuin suklaa tai kastanja! 10 tuotetta, joissa näkyy syksyn trendikkäin väri – hanki suosikit omaksesi
Ruskea sisustus suosii maanläheisiä, rouheita tekstiilejä, tummaa puuta ja nahkaa sekä käsintehtyä keramiikkaa. Poimi ideat tästä ja osta tuotteet helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 1.9.2020

Ruskea sisustus: 10 suosikkituotetta

1. Kestävä klassikkotuoli

Lepakkotuoli on pitänyt suosikkiasemansa vuosikymmenestä toiseen, ja nahkasta valmistettu lepakkotuoli vain paranee vanhetessaan. Tämä lepakkotuoli on viimeistelty komeilla nahkaompeleilla ja siinä on kuparinhohtoinen jalkakehikko. Lepakkotuoli sopii muotonsa puolesta siron sohvan seuraksi.

2. Paussi kahvikupin äärellä

Jos vintiltäsi ei löydy Ruska-sarjan kuppeja, on tässä niille loistava vaihtoehto. Rustiikkisessa kahvikupissa on 1970-luvun tyyliä, ja mikä parasta: kuppiin kuuluu aluslautanen. Näillä kupeilla teet trendikkään kattauksen. Posliinikuppi ja -lautanen ovat konepestävät.

3. Puinen leikkuulauta tuo eloa keittiöön

Asettele erikokoisia puisia leikkuulautoja nojaamaan keittiön työtasolle. Niillä saat eloa keittiön välitilaan. Tässä leikkuulaudassa on erityisen kauniit puunsyykuviot ja muoto. Muista kuivata puinen leikkuulauta heti pesun jälkeen, ettei se homehdu. Puista leikkuulautaa ei saa pestä koneessa.

4. Rentoa ja boheemia ilmettä sohvatyynyillä

Hapsut, tupsut, punokset ja rouhea ulkonäkö sekä luonnonmateriaalit ovat rennon bohotyylisen tyynyn tunnusmerkit. Jos olet kyllästynyt sohvaasi, päivitä se runsailla hapsutyynyillä. Ruskeasävyinen tyyny sopii vaalealle sohvalle. Se on yllättävän hyvä väriyhdistelmä myös vaaleanpunaisen kanssa!

5. Tarjotin, joka on suorastaan pakko nostaa seinälle

Käsin valmistettu keraaminen tarjotin on kuin taideteos, joka ansaitsee tulla ripustetuksi seinälle. Tarjottimista voi tehdä seinälle myös persoonallisen asetelman. Käsintehdyt tarjottimet ovat yksilöllisiä eikä kahta täysin identtistä ole.

6. Pikkupöytä tykätystä tiikistä

Tiikkipuinen pikkupöytä on ajaton ja kestävä huonekalu, jota voi käyttää sohva-, sivu- tai yöpöytänä. Tanskalaisessa pöydässä on yhdistetty taitavasti kulmikasta ja pyöreää muotoa. Tiikkipuiset kalusteet ovat nosteessa, koska sisustukseen halutaan nyt ripaus vintagehenkeä.

7. Ruukut kuin arkeologiset löydöt

Pikkuruukuissa näkyy käsityön jälki. Ruukkujen muodot ja sävykäs väritys ovat kuin antiikin ajoilta. Ruukut ovat kauniita sellaisenaan tai kukilla höystettynä olohuoneen sivupöydällä. Asettele kukat siten, että ne ovat joka ruukussa eri korkuisia.

8. Pehmeä seinäkoriste

Seinälle ripustettavat tekstiilit ovat huippusuosittuja bohotyylissä sisustuksissa. Puukepin ympärille solmittu, puuvillalangasta valmistettu seinäkoriste tuo maanläheistä tunnelmaa sisustukseen. Jos ripustat seinäkoristeen sängyn päätyyn tai sohvaseinälle, sijoita se hieman sivuun, ei keskelle. Seinäkoriste toimii myös osana tauluasetelmaa.

9. Valaisin vaikka lukemiseen

Tässä teollisuustyylisessä pöytävalaisimessa on ajan patinaa. Se on kaikkine yksityiskohtineen näyttävä lukuvalaisin olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Raudasta valmistettu valaisin kiinnitetään pöytään ruuvaamalla.

10. Rustiikkinen ruukku

Käsintehty keraaminen suojaruukku on kasvin koriste. Rustiikkityyliseen ruukkuun sopivat vaikkapa viirivehka, arekapalmu tai ikisuosikki peikonlehti.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »