
1. Piparikekseihin leivotaan mantelin ja piparkakun maut
Kauniisti halkeilevissa piparikekseissä yhdistyvät marsipaanin ja piparkakkujen maut. Lopuksi maukkaat pallerot pyöritellään tomusokerissa.
2. Kuusileivoksissa maistuu suloinen suklaa ja suolainen pistaasi
Monen herkkusuun suosikki browniekakku koristellaan ja pilkotaan kuusileivoksiksi. Kuuset syntyvät vaivattomasti, kun leikkaat pyöreän kakun sektoreiksi. Loppusilaus tehdään tomusokerikuorrutuksella ja koristerakeilla. Tarjoa tuhdit brownietikkarit vahvan kahvin tai konjakkitilkkasen kanssa.
3. Suklaasipseissä maistuu suolaisen ja makean siunattu liitto
Suklaasipsit tehdään sivelemällä poimuperunalastujen toinen puoli suklaasulalla ja ripottele sormisuolaa pinnalle.
4. Kun torttu kohtaa nutellan, syntyy suussasulava kierre!
Hauskat tortturullat täytetään itse tehdyllä nutellalla. Nutellakierteet katoavat hetkessä lautaselta!
5. Jouluinen puolukkaglögi tarjoillaan kylmänä
Viinihapon avulla valmistettava puolukkaglögi on pirtsakan punainen ja raikkaan makuinen.
6. Juustonystävän täsmäpaketti varmistaa herkullisen illanvieton
Kääri nautiskelijalle pakettiin maukas valkohomekiekko, hunajassa uiskentelevat pähkinät ja vintageveitsi. Lisää vain viini!
7. Ihan kuin Italiassa! Värikkäät leipätikut maistuvat punajuurelta ja porkkanalta
Porkkana vai punajuuri? Pikkusuolaiset leipätikut saavat ylleen joulun värit ja maistuvat timjamilta ja valkosipulilta. Värikkäät leipätikut maistuvat punajuurelta ja porkkanalta
8. Valkosuklaa-kauratyynyt ovat superhelpot tehdä ja ihanat antaa
Valkosuklaa-kauratyynyt syntyvät valkosuklaalla kuorrutetuista kauramuroista.