Ruokailutilan tapetti x 3 – katso sisustustoimittaja Anna Aromaan valinnat
Mainos
Ruokailutilan tapetti x 3 – katso sisustustoimittaja Anna Aromaan valinnat
Ruokailutilan saa erotettua ympäröivistä huoneista korostamalla sitä tapetilla. Valitse tehosteseinään katseet keräävä lintutapetti tai kohota tunnelmaa retrohenkisellä, graafisella kuosilla.
Julkaistu 1.2.2023
Meillä kotona -kaupat

Ruokailutilan tapetti: 3 vaihtoehtoa

1. Mystiset linnut

Birger Kaipiaisen iki-ihanassa Kiurujen yö -klassikkotapetissa on mystistä tunnelmaa, joka ei laimene vaikka tapetoisit sillä vain yhden seinän. Sinivihreä kuosi sopii hyvin valkoisten seinien rinnalle, sillä lintukuviot on rajattu vaaleilla täplinä, jotka tavallaan yhdistävät tapetin ja seinävärin toisiinsa. Jos taas haluat tehdä ruokailutilasta tunnelmallisen tummahkon, tapetoi rohkeasti kaikki seinät!

2. Rytmikäs skandi

Jos pidät luonnonväreistä ja skandinaavisesta sisustustyylistä, on Ritva Kronlundin suunnittelema Poikilo-tapetti sopivan rauhallinen ruokailutilaasi. Pienikuvioinen, graafinen tapetti toimii paremmin koko huoneen kuin yhden seinän tapettina. Vihreä sävy on yksi kevään trendikkäimmistä.

3. Herkullisen hedelmäinen

Hedelmäaiheiset värikkäät tapetit ja astiat ovat suosittuja Välimeren maissa, mutta osataan niitä valmistaa Suomessakin. Ritva Kronlundin suunnittelema 70-luvun Hedelmämalja-tapetti tekee ruokailutilasta puutarhamaisen keitaan, joka saa veden kielelle. Rehevien kuvioidensa ansiosta se sopii hyvin yhden seinän hulppeaksi tehostetapetiksi.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »