Ruis ja makuparit
Rukiiset makupalat on helppo pyöräyttää yllätysvieraille tai rentoon buffet-pöytään.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 26.6.2013
Miniruispala ja lohi
Hienonna ½ punasipulia, 200 g kylmäsavulohta ja 100 g graavilohta. Yhdistä pieneen purkilliseen smetanaa. Mausta tillisilpulla ja sitruunamehulla. Jaa täyte leiville ja rouhaise päälle pippuria.
Ruispaahtoleipä, omena ja vuohenjuusto
Paahda leivät ja leikkaa kolmioiksi. Sipaise päälle paistonkestävää omenamarmeladia ja vuohenjuustoviipale. Kuumenna uunissa muutaman minuutin ajan.
Ruissipsi ja maksapasteija
Sekoita maksapasteijan joukkoon pari ruokalusikallista konjakkia. Jaa täyte ruissipseille. Koristele suolakurkkuviipaleilla tai minikurkuilla.
Kotivinkki 10/2013