Meillä kotona -kaupat

Rottinkia kotiin ja mökille! Tässä sisustustoimittaja Anna Aromaan suosikkikalusteet Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Rottinkia kotiin ja mökille! Tässä sisustustoimittaja Anna Aromaan suosikkikalusteet Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Luonnonväriset, käsintehdyt rottinkikalusteet tuovat sisustukseen kesäistä lämpöä ja rentoa rouheutta. Nämä tuotteet löytävät paikkansa niin boheemista mökkisisustuksesta kuin modernista kodista. Yhdistä olohuoneen sohvaan rottinkinen lepotuoli tai ripusta kattoon ikoninen riippukeinu!
Julkaistu 1.5.2022

Anna Aromaan suosikit Meillä kotona -kaupoista

1. Monipuolinen hattuhylly

Hattuhyllyä voi käyttää sisustuksessa monin eri tavoin, esimerkiksi minikirjahyllynä sohvan vieressä tai lempivaatteiden ripustuspaikkana makuuhuoneessa. Hyllyn rottinkitanko kestää hyvin parin henkarin ja kesämekon painon. Myös olkihatut näyttävät ihanilta rottinkisessa Laimi-hattuhyllyssä (koko 82 x 32 x 46 cm).

2. Keveä sängynpääty

Tavallinen runkopatja saa uuden ilmeen kevyestä sängynpäädystä, jossa on käytetty ilmavaa rottinkipunosta. Myös pyöristetyt kulmat korostavat luonnonläheistä ilmettä. Sulho-sängynpääty sopii luontevasti bohotyyliin, mutta se näyttää hyvältä myös minimalistisesti sisustetussa makuutilassa.

3. Leppoisa loungetuoli

Pyöreälinjaisessa rottinkituolissa on mukava istua, sillä istuimen ja selkänojan lisäksi myös käsinojissa on pyöristetyt linjat. Lumikenkä-tuoli sopii yhtä hyvin olohuoneeseen sohvan seuraksi kuin terassin lepotuoliksi. Tuolia ei pidä jättää yöksi taivasalle, sillä rottinki ei kestä liikaa kosteutta.

4. Näppärä sivupöytä

Pienestä lasikantisesta rottinkipöydästä saa mainion yöpöydän. Sen alaosassa on kirjapinolle sopiva rottinkinen taso. Lumikenkä-pöytä sopii hyvin sohvapöydäksi tai apupöydäksi kotiin, mökille ja katetulle terassille.

5. Rento riipputuoli

Jos pitäisi valita rentouttavin huonekalu, se olisi rottinkinen riipputuoli. Ripusta käsintehty riipputuoli olohuoneen tai katetulle terassille ja heittäydy keinumaan. Aulis Herrasen suunnittelema Aulis-riipputuoli on keinuttanut suomalaisia jo yli viisikymmentä vuotta. Riipputuoliin on saatavilla myös pehmuste.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »