
Kotivinkki- ja Maku-lehden tekijöiden juuri ilmestynyt yhteinen erikoislehti sisältää kattavan setin parhaita kasvisruokareseptejä, ravitsemustietoa, tuotevertailuja, asiantuntijoiden haastatteluja ja paljon muuta innostavaa. Monipuolinen ruokalehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja maaliskuussa. Näitä herkkuja on ihan pakko päästä kokkailemaan!
Nyt lehtipisteissä hintaan 5,90 e.
Lehden sivuilta löydät muun muassa nämä ohjeet:
Tässä maistiaisia lehden sivuilta:
Jyvättö
Tiesitkö, että kotimaista jyvistä voi kokata mahtavaa risottoa? Tai että vegeparmesaania voi tehdä itse ravintohiivasta?
Linssi
Jos et ole aiemmin osannut käyttää linssejä monipuolisesti, nyt osaat!
Sadonkorjuu
Kauden parhaat kasvikset ovat tietenkin kotimaisia ja juuri maasta nostettuja.
Kotiruoka
Tekeekö mieli nakkikastiketta, makaronilaatikkoa tai bolognesea? Nekin onnistuvat vegaanisina.
Ravitsemus
Saako kasvissyöjä riittävästi proteiinia? Kyllä, jos syö fiksusti.
Vegaanijälkkärit
Leivo maailman parhaat kesäkurpitsa-mokkapalat tai suussasulava mustikka-lakuraakakakku, vegaanista totta kai!