Lisää kasviksia lautaselle! Rakkaudella Vege -erikoislehti tarjoaa reseptit satokauden maukkaimpiin kasvisruokiin

MAINOS
Lisää kasviksia lautaselle! Rakkaudella Vege -erikoislehti tarjoaa reseptit satokauden maukkaimpiin kasvisruokiin
Rakkaudella Vege kokoaa yksiin kansiin parhaimmat kasvisruokareseptit. Löydät lehdestä herkulliset ohjeet kokkailuun ja leivontaan. Mukana on 42 reseptiä, joista yli puolet on täysin vegaanisia. Erikoislehti on myynnissä lehtipisteissä rajoitetun ajan, hanki omasi siis nopeasti!
Julkaistu: 29.7.2020

Hyödynnä nyt vuoden kuumin satokausi! Rakkaudella Vege -erikoislehdestä poimit sadonkorjuun kirkkaimman värisuoran. Tee maukkaat keitot, raikkaat salaatit ja parhaat pastat sesongin tuoreista raaka-aineista. Grillaa ja paahda tai surauta tahna tai kastike.

Kasvikset uppoavat helposti myös leivonnaisiin, kokeile vaikka punajuurileipää tai kesäkurpitsakakkua. Annamme myös vinkit kasvisten säilöntään kuivaamisesta pikkelöintiin.

Hae omasi lehtipisteestä! Nyt vain 5,90 €!

Reseptit on jaoteltu raaka-aineen värin mukaan vihreisiin, keltaisiin ja oransseihin, punaisiin sekä sinisiin ja violetteihin. Maistuisivatko vihreät falafelit tai uunipaahdetut terttutomaatit?

Kaikki ohjeet sopivat kasvissyöjille, jotka käyttävät myös munia ja maitotuotteita. Yli puolet resepteistä on täysin vegaanisia!

Terttutomaatit saavat uunivuokaan kaverikseen fetajuustoa, valkosipulia ja timjamia.
Falafelit saavat vihreän värin soijapavuista ja tuoreesta pinaatista.

Rakkaudella Vege -erikoislehti on myynnissä lehtipisteissä rajoitetun ajan 29. heinäkuuta 2020 alkaen.

Kommentoi »