Meillä kotona -kaupat

Kirsikkapuu & muut klassikkokuosit ihanissa neuleissa! Uusi Rakkaat kuviot -lehti sisältää 20 ohjetta, joiden inspiraationa ovat Pihlgren ja Ritolan tapetit

MAINOS
Kirsikkapuu & muut klassikkokuosit ihanissa neuleissa! Uusi Rakkaat kuviot -lehti sisältää 20 ohjetta, joiden inspiraationa ovat Pihlgren ja Ritolan tapetit
Rakkaat kuviot -käsityölehdessä ikoniset tapettikuosit muuntautuvat suomalaisten huippusuunnittelijoiden käsissä upeiksi neuleiksi. Osta oma lehtesi Meillä kotona -kaupoista ilman toimituskuluja!
Julkaistu 25.1.2023

124-sivuinen lehti sisältää 20 uniikkia ja ennen julkaisematonta neulemallia. Kuvioissa ihastuttavat muunnelmat Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan Auringonkukasta, Kirsikkapuusta, Kukkatarhasta, Kukoista sekä monista muista suosikkitapeteista.

Lehdestä löytyvä ohjeiden kirjo ulottuu näyttävistä sukista puseroihin, asusteisiin ja jopa torkkupeittoon. Mukana on sekä helppoja että hieman haastavampia, keskivaikeita ohjeita.

Ohjeet ovat Suomen suosituimpien neulesuunnittelijoiden käsialaa: mukana on Anna Johannan, Anjuknitsin eli Anna Tanskasen, Ronja Hakalehdon, Niina Laitisen, Mia Sumellin, Sara Rönnbackin sekä Minttu Wikbergin taidonnäytteitä.

Tilaa Rakkaat kuviot -neulelehti tästä!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
1 kommentti