Rakenna itsellesi oma, pehmoinen pesä! 7 poimintaa, jotka tekevät koti-illoista entistä ihanampia

MAINOS
Rakenna itsellesi oma, pehmoinen pesä! 7 poimintaa, jotka tekevät koti-illoista entistä ihanampia
Jokainen rakastaa koti-iltoja, mutta kutsuva sisustus tekee niistä vieläkin suloisempia. Nämä pehmeät, överimukavat poiminnat houkuttelevat jäämään kotiin ja nauttimaan vapaaillasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

7 koti-illan suosikkia, jotka tarvitset tänä syksynä

1. Täydellinen laiskanlinna

Samettipintaisen Amos-nojatuolin leveys on hulppeasti yli metrin. Jaloissa on pyörät, ja tuolin eteen voi hankkia saman sarjan rahin. Tämä on klassikko!

2. Valoa lukemiseen ja käsitöihin

Nivelvartinen lattiavalaisin on säädettävissä kolmeen eri asentoon. Valaisimen korkeus on 165 cm. Napsauta valo päälle ja selätä iltojen hämärä!

3. Rottingin kodikasta lämpöä

Ihana hunajanvärinen rottinkipöytä on täydellinen alusta niin tarjoiluille, kirjoille kuin lehdille. Pöydän korkeus on 46 cm.

4. Matto kuin mosaiikki

Laatua olla pitää. Upea, kookas, geometrinen nukkamatto on uudenseelanninvillaa ja puuvillaa. Voitko kuvitella, miltä tämä tuntuu varpaita vasten?

5. Portaat seinälle

Simppeli tikashylly on parhaimmillaan, kun siihen nostaa vehreimmät viherkasvit ja kauneimmat kirjat. Viimeistele tuikkivalla valosarjalla.

6. Pehmeyttä ja hapsuja

Akryyliä ja villaa sisältävä Splendid-torkkupeitto on elegantisti punaviinin sävyinen. Lämpimän peiton koko on 130 x 150 cm.

7. Ei aamu- vaan iltatakki

Kiireisen päivän päätteeksi on ihana pulahtaa kylpyyn ja kietoutua koko loppuillaksi pehmeään kylpytakkiin. Sitten tarvitaan enää kynttilänvaloa ja hyvää seuraa.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 29.10.2019
Kommentoi »