Avotakka

Rakastu syksyn tummiin sävyihin – sisustusarkkitehdin 6 designvalintaa

MAINOS:
Finnish Design Shop
Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi suosikkinsa syksyn tummasävyisistä uutuuksista, jotka löytyvät verkkokaupan valikoimasta.
Teksti Avotakka
Kuvat maahantuojat ja valmistajat

Maanläheiset sävyt ja pehmeät materiaalit ovat pinnalla tänä syksynä.

– Sametti, villa ja tummat sävyt saavat syksyn tuntumaan lämpimältä, Kaisa Kivelä sanoo.

Mikä Kaisan valinnoista on sinun suosikkisi?

1. Kissaklassikko

Gatto-valaisin, alk. 367 €. Flosin valaisimia saa nyt Finnish Design Shopista. Achille ja Pier Giacomo Castiglionin klassikko (1960) Gatto, eli italiaksi kissa, luo ohuen varjostimen ansiosta pehmeää ja tasaista valoa.

2. Matto sopii myös seinälle

Arqui-matto, alk. 1 221 €. Please Wait to Be Seatedin upea villa-viskoosimatto on mukava paljaan jalan alla. Arqui-matto kuuluu Ouur Median suunnittelemaan rajoitettuun sarjaan. Sen voi myös ripustaa seinälle.

3. Mystistä samettia

Iceflower-tyyny, 110 €. Klaus Haapaniemen tyynynpäälliset ovat syysuutuuksia. Pehmeässä sametissa rönsyilevät jäähiutaleiset lehdet ja jäätyneet kukat.

4. Elegantti teehetki

V60 Buono -kuumavesipannu, 77 €. Voittajatrio syysiltaan: tee, villasukat ja Netflix. Japanilaisen Harion superfunktionaalisessa pannussa on elegantti ulkomuoto.

5. Terhot talteen

Terho-riippuvalaisin, alk. 322 €. Maija Puoskarin valaisimesta on nyt uusi versio, jossa yhdistyvät mustaksi petsattu lehmus ja suupuhallettu savulasi. Sitä valmistaa Mater kolmessa eri koossa.

6. Tummat perhoset

Apollo-tapetti, 89 €. Tee pikamuodonmuutos. Rut Brykin tapetissa (1950) avautuvat perhosen siivet tummaa taustaa vasten.

Nämä tuotteet löydät Finnish Design Shopin verkkokaupasta.

Julkaistu: 10.9.2018
Kommentoi »