Rakastatko näkymiä talojen sisällä? 15 x kurkistus huoneesta huoneeseen!

Rakastatko näkymiä talojen sisällä? 15 x kurkistus huoneesta huoneeseen!
Poimimme kotijutuistamme 15 ihanaa näkymää. Näitä katsoessa voi melkein kuvitella, miltä tuntuu kurkistaa ovesta ja astella huoneesta toiseen.
Louisen ja Simonin tanskalaistyylisessä talossa aukeaa makuuhuoneesta näkymä läpi talon.
Marian ja Jocken punamultataloa ei uskoisi 2000-lukulaiseksi.
Opettajapari lenkkeili usein sympaattisen 1950-luvun talon ohi ja unelmoi siinä asumisesta – vuosien kuluttua tuttu talo ilmaantui myyntiin. Lue koko tarina täältä.
Yläkertaan vievien portaiden muoto on alkuperäinen. 1940-luvulla rakennettu rakennus oli alun perin tarkoitettu viljan punnitsemiseen.
Sympaattisen Villa Riikinkukon värimaailma on pastellinen. Seinissä on hengittävät paperitapetit.
Herkullisen värinen eteinen kielii siitä, että kesäkodissa asuu rentoa ja iloista väkeä.
Heli Laaksosen kodissa kynnykset ovat kuluneet pehmeiksi ja sielukkaiksi. Runoilijan sympaattiseen maalaistaloon pääset kurkistamaan täällä.
Lapsiperheen jugendtalo on yli satavuotias. Välieteisen punasävyinen tapetti on Pihlgren ja Ritolan.
Talonpuolikas vartoi vuosikymmenet, että Lisa Fröjdö muistaisi lapsuudenunelmansa ja tekisi siitä kokonaisen. Nyt pieteetillä kunnostetussa kodissa elää kolmihenkinen perhe.
Susannan ja Pasin kotina on vanha maalaistalo. Keittiön takana on ruokasali. Hemmo-koira seuraa tarkkaavaisena isäntäväen touhuja.
Talon välihuoneesta aukeaa kaunis näkymä kohti salia. Kaakeliuuni on ahkerassa käytössä kylmillä ilmoilla. Jutun tunnelmallisesta sukutilasta löydät täältä.
Matleena muutti entiseen mummolaansa, 45 neliön pikkutaloon. Olohuoneen tapetti luo kauniin kehyksen oviaukkoon.
Hennan ja Henrin kodissa on upeita, värikkäitä tapetteja ja juuri sopivasti "Peppi-henkeä", kuten talon asukas Henna kuvailee.
Elina ja Kasper kunnostivat perheelleen Elinan isovanhempien entisen kodin. Parisataavuotias puutalo sijaitsee Kokkolan vanhassa kaupungissa.
1800-luvun hirsimökki sijaitsee Turun Ruissalossa. Kurkista Annan ja Ilarin idylliseen kesäpaikkaan.
Julkaistu: 1.6.2020
Kommentoi »