Raikas tuoksu viimeistelee vessan – tiesitkö, että myös WC-raikastimista ja vessanpuhdistusaineista löytyy ekologisempia vaihtoehtoja?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Bref
Raikas tuoksu viimeistelee vessan – tiesitkö, että myös WC-raikastimista ja vessanpuhdistusaineista löytyy ekologisempia vaihtoehtoja?
WC:n miellyttävää tuoksua ja pöntön hygieenisyyttä on mahdollista ylläpitää säännöllisellä puhdistamisella ja käyttämällä jatkuvasti WC-raikastinta. Nyt markkinoille on tullut myös ekologisempi vaihtoehto.
Julkaistu: 31.8.2020

Vessa on ahkerassa käytössä, ja vaikka yksittäinen käynti onkin usein nopea, viettävät ihmiset tutkimusten mukaan siellä jopa puoli tuntia päivästään. Monelle vessa on kodin huoneista ainoa, jossa voi viettää hetken yksinään omien ajatustensa kanssa. Se on myös tila, joka tarjoaa nopean hengähdystauon kesken työpäivän.

WC-tila on myös se, jonka siisteyteen ja etenkin tuoksuun kiinnitetään usein eniten huomiota. Siksi vessa siivotaan usein viikkosiivouksen lisäksi juuri ennen vieraiden saapumista, jotta tilassa on paitsi siistiä, myös puhdas ja raikas tuoksu.

Ekologisempi WC-raikastin – lue lisää
Innovatiiviset Bref ProNature -raikastimet täyttävät kestävän kehityksen kriteerit. 4 Function Formula takaa maksimaalisen puhtauden ja raikkauden.

Innovatiivinen ja luontoystävällinen WC-raikastin

Miellyttävää tuoksua ja pöntön puhtautta on mahdollista ylläpitää WC-raikastimella. Tutkimuksen mukaan moni jättää kuitenkin raikastimen ostamatta ekologisista syistä. Perinteiset raikastimet kuormittavatkin luontoa muovijätteen muodossa.

Tähän kysyntään on kehitetty uusi Bref ProNature, josta löytyy kaksi raikasta tuoksua: Grapefruit ja Mint Eucalyptus. Tuoksut ovat saaneet inspiraation luonnosta. Kyseessä on innovatiivinen ja kestävän kehityksen kriteerit täyttävä WC-raikastin, jossa yhdistyvät optimaalinen puhtaus ja raikkaus.

Käytä Bref ProNature Grapefruit - ja Bref ProNature Mint Eucalyptus -raikastimien lisäksi Bref ProNature-puhdistusainetta vähintään kerran viikossa pitääksesi pöntön puhtaana ja raikkaana.

Tuotteista löytyvät neljä ominaisuutta helpottavat vessan pitämistä sekä puhtaana että raikkaana. Vaahto puhdistaa altaan jokaisen huuhtelun yhteydessä, kalkinpoistokoostumus estää kalkin muodostumista ja likasuojakoostumus ehkäisee nimensä mukaisesti lian muodostumista. Ekstrana raikas ja miellyttävä tuoksu, joka viipyy kylpyhuoneessasi pitkään.

Puhdista vessasi ekologisemmin
Brefin uusien vessanpuhdistusaineiden valmistukseen käytetyistä raaka-aineista 90 prosenttia on luonnonmukaisia. Pullo on valmistettu 50 prosenttisesti kierrätetystä muovista ja voit kierrättää tyhjän pullon ilman käärettä. Myös raikkaat tuoksut ovat luonnon inspiroimia. Tuotteilla on EU Eco Label -sertifikaatti.

Bref ProNature

  • Puhdistusaineiden pullo on valmistettu 50 prosenttisesti kierrätetystä muovista. Pullon ja kääreen voi kierrättää, kunhan ne ensin erottaa toisistaan.
  • Raikastimien muovikotelo ja taustapahvi ovat sekä sataprosenttisesti kierrätettyjä että kierrätettäviä.
  • Luonnollisista raaka-aineista peräisin oleva koostumus, jossa on huomioitu kestävän kehityksen kriteerit.
  • Raikkaat tuoksut Greippi ja Minttu&Eucalyptus ovat luonnon inspiroimia.

Kiinnostuitko?

Tuotteet voit ostaa kätevästi täältä.

Kommentoi »