Meillä kotona -kaupat

Raidat raikastavat sisustuksen – kurkkaa 8 nappivalintaa klassikkokuosin ystävälle ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Raidat raikastavat sisustuksen – kurkkaa 8 nappivalintaa klassikkokuosin ystävälle ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista
Raitakuosi näyttää taas erityisen hyvältä! Kun piristät kotia raidallisilla tekstiileillä tai keramiikalla, ilme on takuulla tyylikäs eikä ainakaan tylsä. Voit ostaa suosikkituotteesi nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.

1. Raikas tasaraita

Jos olohuoneen sohva vaikuttaa nuutuneelta, piristä sitä trendikkään murrettusävyisellä tasaraitatyynyllä. Pellavamateriaalissa raitojen sävyt toistuvat erityisen kauniisti. Yhdistä raidallisiin tyynyihin pari yksiväristä tyynyä. Ruosteenväristen raitojen kaveriksi sopii vaikkapa sininen tyyny, vihreille taas beige.

2. Mummolasta tuttu

Villavilttiä kaipaa kesälläkin, sillä siihen on ihana kietoutua viileinä iltoina. Tässä nostalgisessa viltissä yhdistyvät hauskasti folklore-tyyliset kuviot ja raidat kesän trendiväreillä sävytettyinä. Viltistä saa myös mainion päiväpeiton, kun asettelet huovan poikittain sängyn jalkopäähän niin, että osa petauksesta jää näkyviin. Harmaat tai valkoiset pellavalakanat ovat takuuvarma yhdistelmä värikkään viltin kanssa.

3. Kuin karkki

Hulvaton raitavaasi piristää ilman kukkiakin! Se on kuin miniveistos, joka vangitsee katseet olohuoneen sivupöydällä tai osana kattausta. Muutama tummanpunainen, herkkä unikko sopii kauniisti tasaraitaisen, kivitavarasta valmistetun maljakon kaveriksi.

4. Rento säilytin

Mustavalkoraidallinen säilytyskassi sopii moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen, kuten pyykkikoriksi, lelujen säilytykseen tai eteiseen pitämään asusteet kurissa. Sen sisään voi upottaa vaikka huonekasvin, kunhan muistaa laittaa ruukun alle syvän lautasen, ettei vesi valu pohjalle.

5. Kesämuistot talteen

Koska viimeksi kirjoitit päiväkirjaa? Ehkä nyt olisi oiva hetki aloittaa! Muistikirjan viivoitetuille sivuille on helppo tallentaa ajatuksia, ja kompaktin kokonsa ansiosta kirjanen kulkee helposti mukana kesäretkillä.

6. Käytännöllistä klassisuutta

Kauniin yksinkertainen raitakuvio ihastuttaa matoissa aina. Nuden ja luunvalkoisen sävyt tekevät ilmeestä sopivan pehmeän. Scandi Livingin Ruotsissa valmistettu matto on korkealaatuista muovia, joten se on helppohoitoinen valinta esimerkiksi eteiseen, keittiöön tai kodinhoitotilaan.

7. Ripaus räsyromantiikkaa

Murretun sävyinen, rennosti raidoitettu puuvillamatto tuo kodikasta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Sijoita se vaikka lastenhuoneeseen tai tuomaan lämpöä käytävälle!

8. Pehmeää ja muhkeaa

Aurinkoisen keltainen huopa tekee olohuoneen tai makuuhuoneen sisustukselle ihmeitä. Materiaali on 100-prosenttista lampaanvillaa, joten viltti myös lämmittää suloisesti. Ruotsalaisen Klippan Yllefabrikin Olle-huopa on kooltaan 130 x 200 cm.

Julkaistu: 22.7.2020
Kommentoi »