Meillä kotona -kaupat

Raidat sisustuksessa – kurkkaa 7 nappivalintaa klassikkokuosin ystävälle ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Raidat sisustuksessa – kurkkaa 7 nappivalintaa klassikkokuosin ystävälle ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista
Raitakuosi näyttää taas erityisen hyvältä! Kun piristät kotia raidallisilla tekstiileillä tai keramiikalla, ilme on takuulla tyylikäs eikä ainakaan tylsä. Voit ostaa suosikkituotteesi nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 22.7.2020

Raidat sisustuksessa: 8 suosikkituotetta

1. Skarppi koristetyyny

Jos olohuoneen sohva vaikuttaa nuutuneelta, piristä sitä House Doctorin trendikkään murrettusävyisellä tasaraitatyynyllä. Pellavamateriaalissa raitojen sävyt toistuvat erityisen kauniisti. Yhdistä raidallisiin tyynyihin pari yksiväristä tyynyä. Ruosteenväristen raitojen kaveriksi sopii vaikkapa sininen tyyny, vihreille taas beige.

2. Villaviltti vangitsee värillä ja kuosilla

Villavilttiin on ihana kietoutua viileinä iltoina. Tässä Klippan Yllefabrikin nostalgisessa viltissä yhdistyvät hauskasti folklore-tyyliset kuviot ja raidat pirteillä trendiväreillä sävytettyinä. Viltistä saa myös mainion päiväpeiton, kun asettelet huovan poikittain sängyn jalkopäähän niin, että osa petauksesta jää näkyviin. Harmaat tai valkoiset pellavalakanat ovat takuuvarma yhdistelmä värikkään viltin kanssa.

3. Maljakko kuin karkki

AYTM:n hulvaton raitavaasi piristää ilman kukkiakin! Se on kuin miniveistos, joka vangitsee katseet olohuoneen sivupöydällä tai osana kattausta. Muutama tummanpunainen leikko sopii kauniisti tasaraitaisen, kivitavarasta valmistetun maljakon kaveriksi.

4. Rento säilytin

House Doctorin mustavalkoraidallinen säilytyskassi sopii moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen, kuten pyykkikoriksi, lelujen säilytykseen tai eteiseen pitämään asusteet kurissa. Sen sisään voi upottaa vaikka huonekasvin, kunhan muistaa laittaa ruukun alle syvän lautasen, ettei vesi valu pohjalle.

5. Talleta ajatukset muistikirjaan

Koska viimeksi kirjoitit päiväkirjaa? Ehkä nyt olisi oiva hetki aloittaa! Muistikirjan viivoitetuille sivuille on helppo tallentaa ajatuksia, ja kompaktin kokonsa ansiosta kirjanen kulkee helposti mukana matkoillakin.

6. Matto, joka on paitsi kaunis myös käytännöllinen

Kauniin yksinkertainen raitakuvio ihastuttaa matoissa aina. Nuden ja luunvalkoisen sävyt tekevät ilmeestä sopivan pehmeän. Scandi Livingin Ruotsissa valmistettu matto on korkealaatuista muovia, joten se on helppohoitoinen valinta esimerkiksi eteiseen, keittiöön tai kodinhoitotilaan.

7. Aurinkoiset unet torkkupeiton alla

Aurinkoisen keltainen huopa tekee olohuoneen tai makuuhuoneen sisustukselle ihmeitä. Materiaali on 100-prosenttista lampaanvillaa, joten viltti myös lämmittää suloisesti. Ruotsalaisen Klippan Yllefabrikin Olle-huopa on kooltaan 130 x 200 cm.

Kommentoi »