Meillä kotona -kaupat

Uutta Fabrik Bergiltä! Pyörre No2 seuraa esikuvansa tyyliä – tutustu uutuusmalliin ja osta omasi etuhintaan Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Uutta Fabrik Bergiltä! Pyörre No2 seuraa esikuvansa tyyliä – tutustu uutuusmalliin ja osta omasi etuhintaan Meillä kotona -kaupoista
Sipoolainen valaisinvalmistaja Fabrik Berg tunnetaan tyylikkäistä mutta leikkisistä tuotteistaan. Tuotannon fokus on suunnattu nyt sataprosenttisesti skandinaavisiin Pyörre-valaisimiin, joille yrittäjä Martina Löfberg toivoo suosiota myös Suomen rajojen ulkopuolelta.
Julkaistu: 15.2.2021
Vastikään lanseerattu Pyörre No2 on Fabrik Bergin valaisinmalliston uusin tulokas. Pyörre No1:n rinnalle tuotu malli on leveämpi ja matalampi, mutta idealtaan ja muotoilultaan samankaltainen kuin alkuperäinen limittäisine koivuvaneripaneeleineen, joiden välistä valo heijastuu ympäristöönsä.
– Ensimmäinen Pyörre on osoittautunut hyväksi ja toimivaksi valaisimeksi, josta asiakkaat ovat pitäneet kovasti – erityisesti sen lämpimästä luonnonläheisestä tunnelmasta ja miellyttävästä valosta. Halusin kehittää tälle kaveriksi mallin, joka luo hieman laajemman ja voimakkaamman valaistuksen, kertoo Fabrik Bergin omistaja ja yrittäjä, muotoilija Martina Löfberg.
Fabrik Bergin tuotanto keskittyy tulevaisuudessa Pyörre-valaisimiin, ja Martina on jo luonut kunnianhimoisia suunnitelmia niiden varalle. Sarjan olisi tarkoitus täydentyä myös pöytä- ja lattiavalaisimilla, ja lisäksi Fabrik Berg pyrkii laajentamaan markkinaansa Suomen ohella muihin Pohjoismaihin.
Kansainvälistymissuunnitelmista huolimatta Fabrik Bergin valaisinvalmistuksen ydin säilyy samana, mitä se on ollut jo yrityksen alkumetreiltä lähtien. Tarkoituksena on vastaisuudessakin tehdä valaisimia kotimaisista materiaaleista, kestävästi ja ekologisesti – tyylikästä designia unohtamatta.

Hyödynnä etu: Osta Pyörre No2 erikoishintaan 189 eurolla (norm. 199 e) ja ilmaisella toimituksella!

Meillä kotona -kauppojen viikon etu on voimassa 15.–21.2.2021.

Osta Pyörre No2 tästä!

Pakkaus sisältää valaisimen lisäksi kattokupin, 2 metrin johdon sekä LED-lampun.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »