Meillä kotona -kaupat

Illanistujaiset omenapuiden katveessa! Järjestä ikimuistoiset puutarhajuhlat kesän kunniaksi – tässä 8 tuotetta täydellisen tunnelman luomiseen

MAINOS
Illanistujaiset omenapuiden katveessa! Järjestä ikimuistoiset puutarhajuhlat kesän kunniaksi – tässä 8 tuotetta täydellisen tunnelman luomiseen
Eläköön kesä ja pitkät, valoisat illat! Nyt on hyvä hetki kutsua porukka koolle ja nauttia yhdessä lämpimistä säistä sekä puutarhan huumaavista tuoksuista. Rakenna pihalle oleskelupaikkoja, kata pöytä koreaksi ja viimeistele tunnelma näillä poiminnoilla.
Julkaistu: 1.7.2021

1. Kotimainen pöytäliina kesän ihanimmasta materiaalista

Pellavainen pöytäliina viimeistelee rennon tai juhlavammankin kesäkattauksen. Kotimaisen Haikuan pöytäliinat ommellaan Varsinais-Suomessa. Saatavalla on useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja – valitse haluamasi tuotekortin valikosta ja näet samalla valitsemasi tuotteen hinnan!

2. Kultareunainen kannu kultaisiin hetkiin

Saisiko olla raparperimehua tai mansikkasoodaa? Aiemmin Apilanlehtenä tunnetun Fyrklövernin laadukkaasta kivitavarasta valmistetun kannun sisäpinta kiiltää ja ulkopuoli on tyylikästä mattaa. Reunan viimeistelee käsinmaalattu kultareunus. Kannun tilavuus on 1,5 litraa.

3. Kukkaisjuhlaan sopiva tarjotin

Klippan Yllefabrikin kukka-aiheinen tarjotin on kuin luotu keskikesän puutarhajuhliin. Valkopohjainen, värikkäästi kuvioitu tarjotin on kooltaan 20 x 27 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Kesäiltojen tunnelmalyhty

Vaikka kesäillat ovat valoisia, lyhdyt tuovat tunnelmaa! Bloomingvillen lasilyhdyssä on korsista punotut koristeet ja sanka, josta lyhdyn saa halutessaan roikkumaan. Lyhtyä voi käyttää halutessaan myös maljakkona! Koko 17,5 x 21 cm.

5. Pellavaiset lautasliinat viimeistelevät kattauksen

Kotimaisen Haikuan lautasliinat on valmistettu pellavasta Varsinais-Suomessa. Nämä lautasliinat kestävät niin tyyliltään kuin laadultaankin jopa vuosikymmeniä! Lautasliinat myydään kahden kappaleen setteinä, ja värivaihtoehtoja on kolme. Liinan koko on 46 x 46 cm.

6. Tarjotin kuin auringossa läikehtivä järvi

Nosta puutarhapöytään VAJA Finlandin raikkaan mintun värinen Välke-tarjotin. Melamiinipinnoitetusta koivuvanerista valmistetun pyöreän tarjottimen halkaisija on 35 cm.

7. Vaasi niityn tai kukkapenkin kaunottarille

Kerää puutarhastasi kimppu ja nosta se tarjoilupöydän kruunuksi. House Doctorin elegantti Bubble-maljakko antaa kukille tilaa loistaa. Vaasi on valmistettu kirkkaasta lasista. Koko 17,5 x 35 cm.

8. Tanssit valosarjan kajastuksessa

Kiedo terassin ylle valosarja, ja juhlat voivat jatkua pitkälle yöhön vaikka tanssien! House Doctorin 10,2 metriä pitkässä valosarjassa on 10 ledlamppua. Sarja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »