Meillä kotona -kaupat

Söpö koala & 7 muuta valloittavaa puulelua, jotka kestävät aikaa ja leikkejä – katso poiminnat ja osta suosikkisi tästä jutusta

MAINOS
Söpö koala & 7 muuta valloittavaa puulelua, jotka kestävät aikaa ja leikkejä – katso poiminnat ja osta suosikkisi tästä jutusta
Näistä puuleluista jokainen on niin ihana, että suosikkiaan on vaikea valita! Nyt voit ostaa omat lempituotteesi helposti suoraan jutusta Meillä kotona -kauppojen kautta.
Julkaistu: 10.3.2021

Puulelut: 8 poimintaa

1. Palikkalaatikko on hauska pulmapähkinä

Mihinkäs koloon tämä palikka menee? OYOY Living Designin puinen palikkalaatikko haastaa pienet aivot tutkimaan muotoja ja ratkomaan pulmia. Klassikkopelissä lapsen tehtävänä on löytää jokaiselle palalle oikean muotoinen aukko. Toisaalta monikäyttöisillä palikoilla leikkiessä vain mielikuvitus on rajana! Lelu on valmistettu pyökistä, ja se on kooltaan 11 x 24 x 12 cm.

2. Koottava kirahvi hurmaa söpöydellään

Heippa, minä olen Lala, koottava kirahvi! Pinottavista palikoista koottava puinen lelu haastaa pienen lapsen mielikuvitusta ja sorminäppäryyttä. OYOY Living Designin pyökistä valmistettu, ajaton lelu on kooltaan 6 x 22,5 cm.

3. Puinen koala on Meillä kotona -kauppojen suosikkituote

OYOYn puinen koala on hurmannut jo monet – eikä ihme, onhan se syötävän suloinen! Pinottavasta, pyökistä valmistetusta lelusta on lapselle paljon iloa, sen kun voi koota monella tavalla. Lelu on kooltaan 8,5 x 21 cm.

4. Palikkaleikki alkakoon

Erimuotoiset ja -väriset puupalikat ovat lelujen klassikko, jotka muuntuvat leikin ja lapsen iän mukaan lähes loputtomasti. OYOYn sievät palikat tulevat hauskassa vaunussa, jossa niitä voi säilyttää. Palikkojen kokoaminen vaunuun on kuin palapeliä, siis jo ihan toinen leikki! Pyökistä valmistettu lelu on kooltaan 6 x 34,5 x 27,5 cm.

5. Wroom, wrooommm, täältä tulevat puuautot!

Puisia autoja ja laivaa on vaikea vastustaa. OYOYn simppelisti muotoillut ja ajattomat lelukulkuvälineet innostavat liikenneleikeistä pitävää lasta. Kolmen setissä myytävät lelut ovat kooltaan noin 13,5 x 10 cm.

6. Palapeli ja puupalikat samassa lelussa

Missä on possun massu? Kolmesta palikasta koostuva hauska kokoamisleikki haastaa lapsen etsimään palikoiden sivuilta toisiinsa sopivat kuvat – tai muodostamaan ihan omanlaisia hahmoja. Sebran pyökistä valmistetut palikat ovat kooltaan 6 x 6 x 6 cm.

7. Pienen myyjän unelma eli puinen leikkikauppa

Kunpa saisi perustaa oman kaupan! Nyt lapsen toiveen voi toteuttaa mitä hurmaavimmassa muodossa. Flexa Toysin puinen leikkikeittiö ihastuttaa ulkomuodollaan ja valloittaa loputtomilla mahdollisuuksillaan. Kaupassa on myyntitiski, liitutaulu vaikkapa päivän tarjouksien kirjaamiseen sekä hylly myytäville ruoille. Vaaleanvihreä kauppa on kooltaan 60 x 34,5 x 114 cm. Löydät kassakoneen ja muut lisävarusteet alempaa tästä jutusta!

8. Ja puinen leikkikeittiö innokkaille kokeille!

Kun kauppaostokset on tehty, siirrytään tietysti keittiöön kokkailemaan. Flexa Toysin puinen leikkikeittiö hersyttää pikkukokin loihtimaan toinen toistaan hauskempia herkkuja. Puisessa leikkikeittiössä on metallinen pesuallas sekä muun muassa liesi ja uuni. Sievä puuvillaverho kätkee taakseen säilytyshyllyjä. Roosan värinen keittiö on kooltaan 60 x 34,5 x 74,5 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »