Meillä kotona -kaupat

Hurmaavia kortteja, muistikirjoja ja vaikka mitä ihanaa! Tutustu Putingin valikoimaan ja hyödynnä Meillä kotona -kauppojen viikon etu

MAINOS
Hurmaavia kortteja, muistikirjoja ja vaikka mitä ihanaa! Tutustu Putingin valikoimaan ja hyödynnä Meillä kotona -kauppojen viikon etu
Putinki on tunnettu ennen kaikkea oivaltavista, leikkisistä ja kauniista korteista sekä paperitarvikkeista – mutta valikoimasta löytyy paljon muutakin ihanaa. Meillä kotona -kaupat tarjoaa viikon diilinä edun Putingin tuotteisiin: tilaa nyt yli 50 eurolla ja saat 20 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen. Tähän etuun kannattaa tarttua!
Julkaistu: 19.10.2020

Hauska kortti ystävältä, kaunis kalenteri seinällä – pienet yksityiskohdat tuovat tuoda arkeen yllättävän paljon iloa. Tämä ajatus on myös paperikauppana tunnetun Putingin toiminnassa keskiössä: ihmisten ilahduttaminen oivaltavan designin keinoin.

Putingin tarina alkoi kierrätystavarasta ja Hakaniemen kauppahallista 1970-luvulla. Vuosikymmenten varrella Putinki on laajentanut valikoimaansa korttien ja muun paperitavaran kautta lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyisin tuotteita on mahdollista ostaa kolmesta Helsingissä toimivasta kivijalkamyymälästä sekä verkosta.

Moni on hurahtanut Putingin oivaltaviin ja persoonallisiin tuotteisiin. Valikoimassa on mukana useiden kotimaisten kuvittajien suunnittelemien tuotteiden lisäksi Putingin omaa tuotantoa. Suomalaiselle paperille painetut laadukkaat, kohokuvioidut kortit tehdään yrityksen tiloissa Vallilassa. Lisäksi Putinki maahantuo ja myy valikoitujen ulkomaisten brändien tuotteita.

Hyödynnä viikon diili: Osta Putingin tuotteita yli 50 eurolla – saat 20 % alennuksen ja ilmaisen toimituksen!

Etu koskee kaikkia Meillä kotona -kaupoista löytyviä Putingin tuotteita ja on voimassa 25.10.2020 saakka.

Aina on hyvä hetki muistaa ystävää

Postilaatikosta tupsahtava kirjekuori ilahduttaa joka kerta. Sujauta kuoreen tuoreimmilla kuulumisillasi varustettu kirje tai kortti ja lisää mukaan vastaanottajan persoonaan sopiva yllätys, kuten hassu jääkaappimagneetti tai heijastin. Selaa tuotteita painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä.

Oma paikka ajatuksille, muistoille ja työjutuille

Ehkä ajatukset pysyvät paremmin järjestyksessä, kun ne tallentaa kauniiseen muistikirjaan? Muistikirjasta on iloa paitsi töissä, elämässä muutenkin. Selaa tuotteita painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä.

Väriä ja eloa seinille julisteilla

Julisteilla on helppo tuoda sisustukseen särmää. Nostalginen, opetustaulujen inspiroima kuvamaailma on ihastuttanut sisustajia jo pitkään, eikä trendin suosiolle näy loppua. Kokoa julisteet ryhmäksi tai ripusta seinälle yksittäinen väripilkku. Kuva-aiheita löytyy laidasta laitaan. Selaa tuotteita painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä.

Paljon muutakin kuin paperitavaraa

Putingin valikoimasta löytyy paljon muutakin kuin paperitavaraa, kuten luonto- ja kasviaiheilla koristettuja kangaskasseja sekä kynäsettejä ja pussukoita. Hanki itselle tai lahjaksi! Selaa tuotteita painamalla karusellissa näkyviä nuolinäppäimiä.

Löydät lisää Putingin tuotteita Meillä kotona -kauppojen paperitarvikkeet-, asusteet- ja DIY-kategorioista. Käy kurkkaamassa!

Kommentoi »