Kotivinkki

Lettuja, lattea ja jopa kakkua! 3 reseptivinkkiä, joilla loihdit punajuuresta makeita herkkuja

Lettuja, lattea ja jopa kakkua! 3 reseptivinkkiä, joilla loihdit punajuuresta makeita herkkuja
Aromikas punajuuri rakastaa myös makeaa. Leivo suosikkijuureksesta mehevä suklaakakku, käytä punajuurimehua letuissa ja sekoita punajuurijauheesta herkullinen juoma. Näitä kannattaa testata!
Julkaistu 2.1.2020

Makeat herkut punajuuresta – 3 reseptivinkkiä

Punajuuri-suklaakakku

Tumman suklaan ja punajuuren muodostama makupari on suorastaan koukuttava, ja yhdistelmä toimii mitä parhaiten esimerkiksi erilaisissa leivonnaisissa. Tämän suklaakakun vastustamattoman mehevyyden salaisuus on taikinaan lisätty punajuuriraaste, joka tekee koostumuksesta miellyttävän kostean. Katso punajuuri-suklaakakun resepti täältä!

Vegaaniset punajuuriletut

Vegaaniset pikkupannarit saavat hehkuvan värinsä punajuurimehusta. Kun lettujen seuraksi pyöräyttää vadelmaisen soijarahkan, on valloittavan vaaleanpunainen jälkkäri katettu. Päälle vain vadelmia ja herkuttelemaan! Kurkkaa vegaanisten punajuurilettujen ohje täältä.

Punajuurilatte

Maistuisiko kuppi kuumaa? Kasvimaidosta ja punajuurijauheesta valmistettava unelmanpehmeä punajuurilatte lämmittää ihanasti ja maistuu herkulliselta. Pinkki juoma saa lisämakua vaniljajauheesta ja vaahterasiirapista. Tätä kannattaa kokeilla – punajuurilaten ohjeen löydät täältä!

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »