Meillä kotona -kaupat

Puiset sisustustuotteet tuovat kotiin lämmintä tunnelmaa – valitsimme sinulle 10 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Puiset sisustustuotteet tuovat kotiin lämmintä tunnelmaa – valitsimme sinulle 10 suosikkiamme Meillä kotona -kaupoista
Puun tuoksu on monen mielestä kodikkuuden ydin. Lisäksi puu on myös kaunis katsella ja lempeä koskettaa. Keräsimme tähän juttuun puiset sisustustuotteet, jotka voit ostaa helposti Meillä kotona -kaupoista – näitä et halua vaihtaa pois ikinä!
Julkaistu: 29.9.2020

Puiset sisustustuotteet: 10 valintaa

1. Koko huone uudistuu, kun tuolit vaihtuvat

Simppelin tyylikkäät tammituolit nostavat ruokailutilan sisustuksen uudelle tasolle. Kasper Nymanin suunnitteleman tuolin istuinkorkeus on 46 cm. Tuoli soveltuu hyvin myös tyylikkäälle työpisteelle tai vaikka eteiseen.

2. Tarjotin kattaukseen, sohvalle tai työpisteelle

Kolmen "lokeron" tarjotin on mainio syksyn tapasiltoihin ja pikkujouluihin. Tarjoile siitä pähkinöitä, glögimausteita tai vaikka cocktailpaloja. Päässä olevan kahvan ansiosta tarjoiluastia on helppo ojentaa vierustoverille.

3. Istu jakkaralle ja ihastu!

Lyyti on vanhan kunnon lypsyjakkaran uusi sukulainen. Koristeellisen muotoinen, männystä valmistettu jakkara sopii myös moderniin kotiin, sillä juurevuus ja ajan kerrosten näkyminen ovat kiinnostavan sisustuksen juju.

4. Penkki, joka korjaa tyylipisteet

Tämä tammipenkki on niin kaunis, että siitä ei meinaa saada silmiään irti. Eteiseen täydellisesti sopiva penkki saa lisämukavuutta pehmusteesta, joka kiinnitetään tyylikkäästi nahkahihnoilla. Tilaustuote ei ehkä saavu kotiin hetkessä, mutta pysyy siellä ikuisesti.

5. Ihan paras perusnaulakko

Mainio, käsittelemättömästä tammesta valmistettu tappinaulakko sopii minne vaan. Puun luonnollinen väri tuo harmoniaa niin pesutiloihin, eteiseen kuin makuuhuoneeseen. Ripustaisitko tähän kauniin aamutakin ja tunnelmaa tuovan valosarjan?

6. Tonttu goes design

Minimalistisen tyylin ja designin ystävät huomio – jouluksi olisi nyt tarjolla näin kivoja koristeita! OYOY Living Designin tontut ovat pyökkiä ja tammea, ja niissä on nahkainen hihna ripustamista varten. Tontut toimivat sisustuksessa hyvin sekä yksin että ryhmänä.

7. Sohvapöytä on myös säilytin

Matalan sohvapöydän paikka voi olohuoneen lisäksi löytyä myös makuuhuoneesta tai vaikka lastenhuoneesta. Sen pöytälevyn kauniisti kuvioidun pinnan alta paljastuu yllätys: kulhomainen sisus on nimittäin ontto ja tarjoaa näppärän säilytystilan vaikka kaukosäätimille tai keskeneräisille neuletöille. Tuote on tilaustuote, joten sen toimitus vie hieman pidempään.

8. Laakea tarjoiluvati illanistujaisiin

Graafisen palapelin tavoin koostettu tarjoiluvati on upea alusta esimerkiksi juustojen tarjoiluun. Miltei puoli metriä pitkän Hexa-vadin päälle mahtuu mukavasti myös rypäleitä, pähkinöitä ja muita herkkuja. Tämä kuuluu pikkujoulukauden must-varusteisiin!

9. Ihastuttava rottinkikaappi pieneen tilaan

Siro ja pienikokoinen kaappi tuo annoksen kodikasta lämpöä moderniin kotiin ja solahtaa kuin itsestään maalaisromanttiseen tyyliin. Sopisiko tämä alle metrin korkuisena ikkunan alle kukkapöydäksi vai rakentaisiko kaapin hyllyille lapsen nukkekodin?

10. Pinottava puulelu on klassikko!

Oi, kuinka tyylikkäitä leluja nykyään valmistetaankaan! Näin kaunista, patsaalta vaikuttavaa puulelua voi säilyttää vaikka olohuoneen tasolla. Koalan voi koota monella eri tavalla, joten se kehittää lapsen mielikuvitusta. Tämä ei muuten mene helposti rikki!

Kommentoi »