Meillä kotona -kaupat

Pöytäliina viimeistelee niin kesäisen kahvihetken kuin tärkeän päivän juhlakattauksen – katso 5 poimintaa eri tyyleihin ja tarpeisiin

MAINOS
Pöytäliina viimeistelee niin kesäisen kahvihetken kuin tärkeän päivän juhlakattauksen – katso 5 poimintaa eri tyyleihin ja tarpeisiin
Pöytäliinat tulevat taas! Yhdistä rustiikkiseen kattaukseen rentoa pellavaa tai piristä juhlahumua levittämällä pöydälle kuviollinen katseenvangitsija. Täältä löydät 5 kesäistä suosikkiamme – valitse omasi ja osta pöytäliina Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 29.6.2021

Pöytäliinat: 5 poimintaa

1. Pöytäliina punaisen tuvan kesäiseen kahvihetkeen

Onko mielessäsi kahvipöytä, johon katetaan kaneliässiä ja mansikkainen britakakku? OYOY Living Designin söpön ruudullinen pöytäliina (koko 260 x 140 cm) on nappivalinta kesäkotisi pöytää koristamaan. Materiaali on ekologista puuvillaa.

2. Pöytäliina klassisen kahvipöydän koristukseksi

Katatko juhlapöytään mummon perintöarabiat ja kiillotetut hopealusikat? Sitten pöytäliinavalintasi on koivuin ja kieloin kuvitettu Suomi-pöytäliina (pituus 250 ja leveys 145 cm). Designista ja konseptista vastaa Jokipiin Pellava, kuvitus on Anna Handellin käsialaa.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Pöytäliina rentoihin illanistujaisiin kavereiden kesken

Jos ihailet ruotsalais- tai tanskalaisbloggaajien huolettomia kattauksia, tämä pöytäliina on valintasi. Scandi Livingin ajaton Clean-pöytäliina (145 cm x 250 cm) on sataprosenttista pellavaa. Heitä se rennosti pöydän ylitse, äläkä huoli edes silittämisestä – liina on trendikäs hieman ryppyreunaisena. Enää täytyy pystyä päättämään suloisten sävyjen väliltä: puuteriroosaa, hiekkaa vai jotain ihan muuta?

Katso kaikki värivaihtoehdot

4. Pöytäliina värikkään huvikummun juhlahumuun

Iloisista kukka-, perhos- ja lintukuvituksista tunnetun Nadja Wedinin kuosilla kaunistettu pöytäliina (koko 145 x 250 cm) sopii monenlaiseen kattaukseen. Nosta pöydälle vielä luonnonkukista koottu iloinen kesäkimppu!

5. Pöytäliina vintin ylisillä järjestettäviin kesäjuhliin

Rustiikkisissa juhlissa pöytä koristellaan tietenkin pellavaliinalla. Kotimaisen Haikuan pöytäliinat on saatavilla neljässä eri värissä: vaihtoehtoina ovat pellavansävyiset ruis ja kaura sekä valkoiset lumi ja jää, joista lumi on valmistettu pehmeämmästä pellavasta, lumi napakammasta. Valkoisten pöytäliinojen leveys on 140 cm, pellavanväristen 160 cm. Pituusvaihtoehtoja on useita. Tuotteen hinta riippuu pöytäliinan väristä ja tuotteen mitoista – valitse haluamasi vaihtoehto pudotusvalikosta nähdäksesi oikean summan!
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »