Pöytä koreaksi! Loihdi pääsiäisen kaunein kattaus kauden uutuuksilla
Sisustus
Pöytä koreaksi! Loihdi pääsiäisen kaunein kattaus kauden uutuuksilla
Onpa tyylisi hempeä tai raikkaan selkeä, näillä uutuuksilla syntyy pääsiäisen kaunein kattaus. Sesongin ykkösväri on vaaleanpunainen sen kaikissa vivahteissa.
4.4.2017
 |
Meillä kotona
Valkoisia narsisseja, tulppaaneja vai virpomisoksia? Reilun kokoiseen maljakkoon mahtuvat kaikki. Kultakauluksinen maljakko näyttää hyvältä sellaisenaankin, 24,99 €, H&M Home. 
Muumilaakson jengi on lähtenyt porukalla virpomaan. Pienelle tarjottimelle mahtuu pääsiäisen aamiaiskattaus munakuppeineen. Sillä on myös kiva tarjoilla pienet suolaiset ja makeat, 27 x 20 cm, 23 €, Royaldesign.fi.
Munakuppi vai munanmaalausteline? Molemmat jos niin haluat. Selkeät munakupit suorastaan houkuttelevat tempaisemaan tussin käteen ja aloittamaan taiteilun. Näihin on helppo yhdistellä monen tyylin astiat ja koristeet. Munakupit 2,95 €, kukallinen muki 5,95 €, maljakko 4,95 €, ja tabletti 0,95 €, Lagerhaus.com.
Voi kunpa aina olisi pääsiäinen! Näitä astioita ei henno laitta piiloon pääsiäisen jälkeen, eikä tarvitsekaan. Pääsiäisen kattaus syntyy näistä tuotteista: munakupit 6,90 €, suuret mukit 19,90 €, mukit 14,90 €, pöytäliina (150 x 250 cm) 34,90 €, pikkulusikka 2,90 €, Indiska. 
Pip Studion Spring to Life -astiat ovat täydelliset pääsiäisen kattaukseen ja muihin kevään juhliin. Näyttävien ihanuuksien kanssa voit vaikka unohtaa muun koristelun. Kannu 29,90 €, tarjoilulautanen 19,90 €, lautaset alkaen 7,90 €, Stockmann.
Päästä itsesi helpommalla – koristele oksat valmiilla  munilla. Keveät munat sopivat muihinkin pääsiäsen koristeluihin, kransseihin ja kattauksen sulostuttajiksi, 3 €/paketti, Flying Tiger.
Pienen huilunsoittajan kevätnuotit soivat kukkasin. Villeroy & Bochin pääsiäisastia ja -koristeperheessä on monta sydämet sulattavaa osaa. Pääsiäisen kattauksen kruunaa suloinen Annual Easter Edition 2017  -munakuppi, 26,90 €, Stockmann.
Selkeät muodot, söpöyttä unohtamatta, niin on puiset puput tehty. Jänöjen seuraksi maljakon oksiin ripustetaan puuhelminauhoja, 8,90-12,90 €/kpl, Aarikka.
Bloomingvillen pääsiäsikoristeet ovat kauniisti käsintehdyn näköisiä ja höyhenet kuin juuri maasta noukittuja. Ripustettavat pääsisäismunakoristeet 4,95–6,95 €/3kpl, Ellos.

Lue lisää:

Kommentoi »