Meillä kotona -kaupat

Jos haaveilet vanhasta talosta (tai ehkä asutkin jo sellaisessa), nämä poiminnat on kuin tehty sinua varten – klikkaa ostoksille!

MAINOS
Jos haaveilet vanhasta talosta (tai ehkä asutkin jo sellaisessa), nämä poiminnat on kuin tehty sinua varten – klikkaa ostoksille!
Jos vanhat talot ja niiden tunnelma kiehtovat sinua, olet tullut oikeaan paikkaan! Saat tilattua tuotteet näppärästi Meillä kotona -kaupoista muutamalla klikkauksella.

1. Vanha talo, paras talo

Hyvin korjattu on parempi kuin uusi, julistaa perinnemestarina tunnettu Hannu Rinne. Tämä opus on käsikirja jokaiselle vanhan talon korjaamista edes harkitsevalle. Kirjassa käsitellään vanhan talon rakenteita ja talotekniikkaa. Saat perehdytyksen myös esimerkiksi pinkopahvittamiseen.

2. Villaa ylle

Vanhassa talossa on aina hyvä olla lämmikettä käden ulottuvilla. Villaviltti (130 x 200 cm) sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti. Väritkin ovat kuin perinnevärikartasta poimittuja.

3. Eteisen tärkein kaluste

Yksityiskohdat ovat tärkeitä! Tässä hattuhyllyssä (lev. 45 cm, kork. 18,8 cm) on sopivaa nostalgian tuntua. Hyllyn on suunnitellut Gunnar Bolin vuonna 1934.

4. Mummolan mööpelit kuntoon

Löytyikö vintiltä vanha nojatuoli, joka nyt pitäisi kunnostaa entistä ehommaksi? Tämän kirjan ohjeet kertovat kädestä pitäen kunnostuksen vaiheet mööpeliaarteen löytämisestä purkutyön tuskaan ja loppusilauksen riemuun saakka.

5. Rottinki sopii vanhan talon henkeen

Pitkän remonttipäivän päätteeksi on hyvä nostaa jalat ylös. Rottinkinen jalkapalli (kork. 40 cm) on nätti kuin mikä.

6. Rakkaudesta rintamamiestaloon

Runsaasti kuvitetussa Perinnemestarin rintamamiestalossa taustoitetaan muun muassa talotyypin historiaa, rakenteita, materiaaleja ja huonejakoa. Tämän kirjan voin hankkia itselleen, vaikka vasta haaveilisi omasta rintsikasta.

7. Perinteisiä terveisiä

Perinnetalossa asuva lähettää tietenkin perinteistä kirjepostia. Saanan ja Ollin kirjepaperisetti saa tarttumaan kynään mielellään.

8. Ihan kuin itse tehtyä

Eikö lanka pysy virkkuukoukulla? Ei hätää, huijaa hiukkasen! Virkattu lasten viltti (85 x 85 cm) on kuin omissa käsissä syntynyt.

Julkaistu: 10.7.2020
Kommentoi »