Meillä kotona -kaupat

Jos haaveilet vanhasta talosta (tai ehkä asutkin jo sellaisessa), nämä poiminnat on kuin tehty sinua varten – klikkaa ostoksille!

MAINOS
Jos haaveilet vanhasta talosta (tai ehkä asutkin jo sellaisessa), nämä poiminnat on kuin tehty sinua varten – klikkaa ostoksille!
Jos vanhat talot ja niiden tunnelma kiehtovat sinua, olet tullut oikeaan paikkaan! Saat tilattua tuotteet näppärästi Meillä kotona -kaupoista muutamalla klikkauksella.
Julkaistu: 10.7.2020

7 tuotetta sinulle, joka asut vanhassa talossa

1. Perinnemestarin opas

Hyvin korjattu on parempi kuin uusi, julistaa perinnemestarina tunnettu Hannu Rinne. Tämä opus on käsikirja jokaiselle vanhan talon korjaamista edes harkitsevalle. Kirjassa käsitellään muun muassa vanhan talon rakenteita ja materiaaleja. Ota talteen suomalaisen rakentamisen parhaat opit!

2. Villavilttiä ylle

Vanhassa talossa on aina hyvä olla lämmikettä käden ulottuvilla. Klippan Yllefabrikin 100 % ekologisesta villasta valmistettu viltti (130 x 200 cm) sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti.

3. Ja villasukat vilukissoille!

Helsingin villasukkatehtaan villasukat pitävät varpaat lämpiminä, vaikka lattiat olisivatkin hieman viileät ja vetoisat. Saatavilla on useita eri värejä – valitse oma suosikkisi!

4. Naulakko on eteisen tärkein kaluste

Yksityiskohdat ovat tärkeitä! Tässä Essem Designin hattuhyllyssä (lev. 45 cm, kork. 18,8 cm) on sopivaa nostalgian tuntua. Hyllyn on suunnitellut Gunnar Bolin vuonna 1934.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Rottinkipalli sopii vanhan talon henkeen

Pitkän remonttipäivän päätteeksi on hyvä nostaa jalat ylös. Sika Designin rottinkinen jalkapalli (kork. 40 cm) on nätti kuin mikä.

6. Kirja rakkaudesta rintamamiestaloon

Runsaasti kuvitetussa Perinnemestarin rintamamiestalossa taustoitetaan muun muassa talotyypin historiaa, rakenteita, materiaaleja ja huonejakoa. Tämän kirjan voin hankkia itselleen, vaikka vasta haaveilisi omasta rintsikasta.

7. Vaihda kuulumiset kirjeitse

Perinnetalossa asuva lähettää tietenkin perinteistä kirjepostia. Saanan ja Ollin kirjepaperisetti saa tarttumaan kynään mielellään.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »