Edessä uusi, iloinen kouluvuosi! Nämä 12 poimintaa tekevät koululaisen arjesta vieläkin hauskempaa
Mainos
Edessä uusi, iloinen kouluvuosi! Nämä 12 poimintaa tekevät koululaisen arjesta vieläkin hauskempaa
Mikään ei viritä koulun alkuun paremmin kuin uusi penaali (ja ehkä tarvitaan myös pari muuta juttua)! Katso poiminnat ja tilaa tuotteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu 2.8.2021
Meillä kotona -kaupat

1. Säihkyvä penaali uuteen arkeen

Sähäkkään koulustarttiin tarvitaan ehdottomasti uusi, säihkyvä penaali. Tilavaan, vetoketjulliseen pussukkaan (20 x 7 x 7 cm) sujahtavat kynät, kumit ja muut tarpeelliset kouluvälineet.

2. Koululaisen unelmakirja täynnä tarroja, listoja ja tehtäviä!

Minä & Supervuosi on inspiroiva bullet journal, joka on paljon enemmän kuin pelkkä kalenteri. Se on myös päiväkirja ja muistio, jonka sivuille voi kirjata niin tulevat tapahtumat kuin viikon hauskimmat hetket – sekä paljon muuta!

3. Tuolillakin on korvat

Nofredin hauska korvatuoli on passeli 6–10-vuotiaalle. Lakatusta tammesta valmistetun tuolin leveys 40,3 cm, istumakorkeus 40 cm. Ei muuta kuin läksyjä ahkeroimaan!

4. Säilytysrasioita tärkeimmille asioille

Pienen koululaisen huoneeseen kerääntyy paljon erilaista tilpehööriä. Silloin kivannäköiset säilytysrasiat tulevat enemmän kuin tarpeeseen. OYOY Living Designin setissä on kolme erikokoista rasiaa, joista suurin on kooltaan 28 x 32 cm, keskikokoinen 23 x 26 cm ja pienin 17 x 20 cm. Materiaali on jämäkkää kartonkia.

5. Sano se tarroin

"Yllätin perheen iloisesti", "olin reipas" tai "sanoin kiitos". Viivi Lehdon hauskat palkintotarrat piristävät koko perheen arkea. Kuka onnistuu keräämään eniten ennen syyslomaa?

6. Elämässä (ja muistikirjassa) täytyy olla glitteriä

Synkinkin päivä tuntuu paljon valoisammalta, kun siihen tuo ripauksen glitteriä. Kimmeltävässä muistikirjassa (koko A5) on viivoitetut sivut ja kirjanmerkkinä on tähtikoriste.

7. Sateenkaaren värejä matossa

Kaipaako koululaisen huone pientä piristystä? OYOY Living Designin murretun sävyinen sateenkaarimatto (88 x 90 cm) sopii moneen tyyliin. Materiaali on 80 % villaa ja 20 % puuvillaa, ja se tuntuu mukavan pehmoiselta jalkojen alla.

8. Viikkokalenteri tuo selkeyttä päiviin

Paljon harrastuksia ja muuta ohjelmaa? Koululaisen kanssa voi suunnitella menoja ja rutiineja selkeyttävän aikataulun. Kätevässä Muumein kuvitetussa viikkolehtiössä on jokaiselle viikolle oma, irtirepäistävä sivunsa.

9. Kynät koulutehtäviä ja omia hupsutuksia varten

Näillä on ilo taiteilla ja ahertaa! Kaunis metallirasia sisältää 24 laadukasta Printworksin puuvärikynää perusväreissä.

10. Tärkeä varuste koulutielle

Suomen säkkipimeissä syysaamuissa heijastin on kouluun kulkevan ehdoton varuste. Söpön koalaheijastimen lapsi kiinnittää reppuunsa tai takkiinsa mielellään. Heijastinosan korkeus on noin 6 cm.

11. Lukollinen päiväkirja kätkee salaisuudet

Syötävän söpöön sateenkaaripäiväkirjaan tallentuvat haaveet ja ilonaiheet, ihastukset ja vihastukset. Hyvässä päiväkirjassa on tietenkin lukko, jotta sivuille kirjoitetut salaisuudet pysyvät myös sellaisina.

12. Koululaisen iltakirja

Koulun aloitus on niin elämän mullistava juttu, että siinä riittää pureksittavaa. Kouluaiheisten kirjojen lukeminen vaikkapa yhdessä lapsen kanssa on oiva keino käsitellä uutta elämänvaihetta. Suosikkikirjassa Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen Heinähattu on aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »