Meillä kotona -kaupat

Edessä uusi, iloinen kouluvuosi! Nämä 11 poimintaa tekevät koululaisen arjesta vieläkin hauskempaa

MAINOS
Edessä uusi, iloinen kouluvuosi! Nämä 11 poimintaa tekevät koululaisen arjesta vieläkin hauskempaa
Mikään ei viritä koulun alkuun paremmin kuin uusi penaali (ja ehkä tarvitaan myös pari muuta juttua)! Katso poiminnat ja tilaa tuotteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 6.8.2020

1. Säihkyvä penaali uuteen arkeen

Sähäkkään koulustarttiin tarvitaan ehdottomasti uusi, säihkyvä penaali. Tilavaan, vetoketjulliseen pussukkaan (20 x 7 x 7 cm) sujahtavat kynät, kumit ja muut tarpeelliset kouluvälineet.

2. Koululaisen unelmakirja täynnä tarroja, listoja ja tehtäviä!

Minä & Supervuosi on inspiroiva bullet journal, joka on paljon enemmän kuin pelkkä kalenteri. Se on myös päiväkirja ja muistio, jonka sivuille voi kirjata niin tulevat tapahtumat kuin viikon hauskimmat hetket – sekä paljon muuta!

3. Tuolillakin on korvat

Hauska korvatuoli on passeli istuin 6–10-vuotialle lapsille, jotka ottavat ensimmäisiä askelia opintiellä. Tammesta valmistetun tuolin leveys 40,3 cm, istumakorkeus 40 cm.

4. Säilytysrasioita tärkeimmille asioille

Pienen koululaisen huoneeseen kerääntyy paljon erilaista tilpehööriä. Silloin kivannäköiset säilytysrasiat (halkaisija 23 cm, korkeus 26 cm) tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Materiaali on jämäkkää kartonkia.

5. Sano se tarroin

"Yllätin perheen iloisesti", "olin reipas" tai "sanoin kiitos". Viivi Lehdon hauskat palkintotarrat piristävät koko perheen arkea. Kuka onnistuu keräämään eniten ennen syyslomaa?

6. Elämässä (ja muistikirjassa) täytyy olla glitteriä

Synkinkin päivä tuntuu paljon valoisammalta, kun siihen tuo ripauksen glitteriä. Kimmeltävässä muistikirjassa (koko A5) on viivoitetut sivut ja kirjanmerkkinä on tähtikoriste.

7. Sateenkaaren värejä matossa

Kaipaako koululaisen huone pientä piristystä? Murretun sävyinen sateenkaarimatto (88 x 90 cm) sopii moneen tyyliin. Materiaali on 80 % villaa ja 20 % puuvillaa, ja se tuntuu mukavan pehmoiselta jalkojen alla.

8. Viikkokalenteri tuo selkeyttä päiviin

Paljon harrastuksia ja muuta ohjelmaa? Koululaisen kanssa voi suunnitella menoja ja rutiineja selkeyttävän aikataulun. Kätevässä viikkolehtiössä on jokaiselle viikolle oma, irtirepäistävä sivunsa.

9. Vihko hupsuille jutuille

Tähän vihkoon (koko A5) raapustetaan ylös vaikka omia satuja. Oikeanpuoleiset sivut on viivoitettu, viereisiin tyhjiin sivuihin voi piirtää kuvan.

10. Lukollinen päiväkirja kätkee salaisuudet

Syötävän söpöön sateenkaaripäiväkirjaan tallentuvat haaveet ja ilonaiheet, ihastukset ja vihastukset. Hyvässä päiväkirjassa on tietenkin lukko, jotta sivuille kirjoitetut salaisuudet pysyvät myös sellaisina.

11. Koululaisen iltakirja

Heinähattu on aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -kirja ilmestyi tänä vuonna elokuvan ensi-illan kunniaksi elokuvakannella ja valokuvaliitteellä varustettuna.
Kommentoi »