Meillä kotona -kaupat

Saavatko karvakuonot sinutkin hullaantumaan? Kurkkaa 10 poimintaa todelliselle koirafanille & osta omasi täältä

MAINOS
Saavatko karvakuonot sinutkin hullaantumaan? Kurkkaa 10 poimintaa todelliselle koirafanille & osta omasi täältä
Jos päiväsi kohokohtiin kuuluu kadulla vastaan kipittävien koirien rapsuttelu tai jos kotoasi jo peräti löytyy se maailman paras Musti, nämä hulvattomat koiratuotteet saavat takuuvarmasti hymyn huulillesi. Hanki ne itsellesi tai lahjaksi tästä jutusta!
Julkaistu: 6.4.2021

Iik, koiranpentuja!

Onko sinulla suunnitelmissa oikean koiran hankkiminen perheeseen? Anna lasten hoitaa ensin leikkipesuetta. OYOY Living Designin puuvillaisella Hunsi-koiralla on kaksi suloista pentua, jotka mahtuvat piiloon sen vatsaan.

Mustin elämä ja teot kirjassa

Tallenna kansiin rakkaan koirasi taival kotiin saapumisesta hullunkurisimpiin tempauksiin ja sen omiin persoonallisiin rutiineihin. Rakas koirani -kirja sisältää valmiita kysymyksiä ja tilaa valokuville sekä muille muistoille. Voit merkitä siihen muistiin myös terveystietoja ja muuta tärkeää muistettavaa.

Karvakuonon kuvia lakanoissa

Todellinen karvakuonofani käpertyy yöunille koiralakanoihin ja uneksii koiramaisista seikkailuista. Klippan Yllefabrikin kauniit ja leikkisät pussilakanat ovat miellyttävää ekopuuvillaa ja sopivat täydellisesti esimerkiksi lastenhuoneeseen. Pussilakanan koko on 100 x 130 cm.

Koiramaista valokuvaidetta

Tämä mustavalkoinen valokuvajuliste tuo koirat sisustukseesi tyylikkäällä tavalla, jos kitch ei ole juttusi. Moises Levy on Meksikossa asuva palkittu katukuvaaja, jonka lyyrisistä valokuvista paistaa huumori. Democratic Galleryn julisteista on saatavilla kaksi kokoa: 35 x 50 cm ja 50 x 70 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Eläimellinen veistos

Jos pidät kauniista koriste-esineistä, hyllyssäsi saattaisi olla vielä tämän hurmaavan tanskalaisen design-luppakorvan mentävä aukko. OYOYn Leika-koira on valmistettu pyökistä ja tammesta, ja sen mukana tulee nahkainen ripustuslenkki.

10 pistettä ja koira-merkki

Koskaan ei voi olla liikaa tarroja! Putingin suloisia koiratarroja tekee mieli liimailla kaikkialle työläppärin kannesta ja jääkaapin ovesta lähtien. Arkista löytyy yhteensä 32 riemastuttavaa ja kimaltelevaa tarraa.

Karvaista luettavaa

”Frank Sinatra antoi ystävälleen Marilyn Monroelle koiran, jonka tämä nimesi Mafia Honeyksi. Maf vietti Marilynin kanssa tähden viimeiset kaksi vuotta. Se pääsi mukaan kaikkialle ja näki kaiken. Se rakasti maksaa, kenkiä ja filosofiaa. Mutta eniten se rakasti emäntäänsä.” Andrew O'Haganin romaani Maf-koira ja hänen ystävänsä Marilyn Monroe on päässyt Tammen keltaiseen kirjastoon, joten tiedossa on laadukas lukukokemus.

Hau hau, paljon onnea!

Tämä syntymäpäiväkortti sulattaa jokaisen (tulevankin) koirien ystävän sydämen ja saa haaveilemaan kesästä sekä pitkistä retkistä tuoksuvilla kukkaniityillä parhaan karvakaverin kanssa. Kaksiosainen kortti on valmistettu laadukkaasta kartongista. Paketti sisältää valkoisen kirjekuoren.

Riemastuttava muistikirja saa kynän sauhuamaan

Kovakantinen muistikirja on ihana lahjaidea itselle tai ystävälle. Roger la Borden upean muistikirjan sivuilla on 272 sivun verran tilaa muistiinpanoille. Reunoilla seikkailevat kauniisti kuvitetut koirat, jotka kannustavat jatkamaan eteenpäin kirjoitusprojektin kanssa.

Ryhdy koirakuiskaajaksi

Oletko saamassa pennun tai haluaisitko perehtyä paremmin koirasi mielenmaisemaan? Koirien käyttäytyminen ja persoonallisuus -kirja on perusteos jokaiselle lemmikinomistajalle, niin ensimmäistä karvakamua hankkivalle kuin kokeneelle koiraharrastajalle, joka haluaa ymmärtää koiraansa paremmin ja kasvattaa siitä kelpo kaverin. Kirjan kirjoittanut Katriina Tiira (biologi, FT) on tutkinut eläinten käyttäytymistä yli 20 vuoden ajan ja julkaissut aiheesta kymmeniä tieteellisiä artikkeleita. Tiira on myös suosittu luennoitsija.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »